Som seniorvæbner kan du udfordre dig selv med overlevelsesture og adventure races. Du kan bygge en gynge af rafter, opfinde en fuldautomatisk pandekagevender eller give kredshuset en makeover med naturmaterialer og genbrugsguld.

Som seniorvæbner er du også gammel nok til at måtte begynde at tage på forskellige kurser.

Mød lederne for seniorvæbnerne nedenfor.

Karsten Jørgensen

Væbner-, seniorvæbner- og seniorleder

Tlf. 30 61 86 88

Johanne Ellgaard

Væbner-, seniorvæbner- og seniorleder

Veronica Kristensen

Væbner-, seniorvæbner- og seniorleder

Camilla Sjøgaard

Væbner-, seniorvæbner- og seniorleder

Sebastian Lund Hansen

Væbner-, seniorvæbner- og seniorleder

Tag afsted

Som seniorvæbner har du mange muligheder for at tage på kursus i FDF. I vinter- og efterårsferien er der 7.-8. klassekurser. Dit første kursus i FDF. Hvert år i påsken og efterårsferien er der seniorvæbnerkurser. Her kan du møder FDFere fra hele landet. I får store oplevelser og mindeværdige øjeblikke, og samtidig får du masser af ideer med hjem til kredsen.

Program

Klik her for at downloade seniorvæbnernes program

Download program

Efterårshike

Når du bliver seniorvæbner, kan du fortsat i oktober måned deltage i landsdelens Efterårshike, som er et løb/dyst mellem FDF’ere og spejdere fra landsdelens kredse.

Mærker vi skal tage som seniorvæbnere

  • Bålaktivitetsmærket
  • Pionérmærket
  • Førstehjælpsmærket
  • Kommunikationsmærket

Og andre mærker I selv vælger!

Væbnermesterskabet

I Kr. Himmelfartsferien deltager seniorvæbnerne i det helt store Væbnermesterskab (VM) i København. Dette er en landsdækkende løb/dyst for over 1.600 FDF’ere, med fokus på kompetencer og adventure. Der er ikke VM i de år der er landslejr.

Landslejr

Som seniorvæbner kan du deltage på FDFernes store landslejr.

Lejren foregår på FDF Friluftscenter Sletten og er for alle FDFere i hele Danmark. Lejren er så stor at den kun afholdes hvert 5. år. Næste gang der er landslejr er i 2021 (udskudt til 2022 jf. Covid-19)

Læs mere om Landslejr her

Facebookgruppen

Vi opfordrer alle forældre og medlemmer til at blive medlemmer af facebookgruppen FDF Tjørring (Væbner+), da alle informationer vil komme der, samt der er mulighed for at stille spørgsmål.