Som væbner tager vi skridtet lidt videre. Vi giver den gas med reb og rafter. Vi er mest udendørs, hvor vi bla. laver mad og overnatter, men kan også finde på at hygge inde med et godt spil eller en quiz. Der arbejdes med kort, kompas og GPS, men vi har stadig tid til leg og tosserier.

Du vil også som væbner begynde at kunne deltage i adventureløb og konkurrencer.

Mød lederne for væbnerne nedenfor.

Karsten Jørgensen

Væbner-, seniorvæbner- og seniorleder

Tlf. 30 61 86 88

Johanne Ellgaard

Væbner-, seniorvæbner- og seniorleder

Veronica Kristensen

Væbner-, seniorvæbner- og seniorleder

Camilla Sjøgaard

Væbner-, seniorvæbner- og seniorleder

Sebastian Lund Hansen

Væbner-, seniorvæbner- og seniorleder

Ledere med noget på hjerte

I FDF står frivillige ledere klar til at byde dit barn velkommen til sjove og fantasifulde aktiviteter hver uge. Alle ledere i FDF er over 18 år, de tager ansvar til de ugentlige møder og har blik for det enkelte barns trivsel i fællesskabet.

Program

Klik her for at downloade væbnernes program

Download program

Efterårshike

Når du bliver væbner, kan du i oktober måned deltage i landsdelens Efterårshike, som er et løb/dyst mellem FDF’ere og spejdere fra landsdelens kredse.

Mærker vi skal tage som væbnere

  • Bålaktivitetsmærket
  • Pionérmærket
  • Førstehjælpsmærket
  • Kommunikationsmærket

Væbnermesterskabet

I Kr. Himmelfartsferien deltager væbnerne i det helt store Væbnermesterskab (VM) i København. Dette er en landsdækkende løb/dyst for over 1.600 FDF’ere, med fokus på kompetencer og adventure. Der er ikke VM i de år der er landslejr.

Landslejr

Som væbner kan du deltage på FDFernes store landslejr.

Lejren foregår på FDF Friluftscenter Sletten og er for alle FDFere i hele Danmark. Lejren er så stor at den kun afholdes hvert 5. år. Næste gang der er landslejr er i 2021 (udskudt til 2022 jf. Covid-19)

Læs mere om Landslejr her

Facebookgruppen

Vi opfordrer alle forældre og medlemmer til at blive medlemmer af facebookgruppen FDF Tjørring (Væbner+), da alle informationer vil komme der, samt der er mulighed for at stille spørgsmål.