FDF Efterårskursus for alle

En uge fuld af musik, leg og hygge.

»A long time ago in a galaxy far, far away« - eller for meget længe siden, sidder du og trænger til udfordringer, eventyr, skæg og ballade - og masser af musik.

Foto: Nanna Munk Petersen

Invitationen henter du her

På FDF Efterårskursus vil meget dygtige instruktører, dirigenter og delkursusledere sørge for, at du og ca. 150 andre unge og gamle får en pragtfuld uge i musikkens tegn på FDFs største musikkursus!

Vi samler et stærkt hold af frivillige, professionelle og engagerede instruktører, der kan undervise lige netop dig. FDF Efterårskursus er en integreret del af FDF Lederuddannelse.

FDF Efterårskursus tilbyder i 2018 fire riger med i alt seks delkurser, hvor du kan få undervisning på lige netop dit musikalske niveau. Så uanset om du er helt ny i kredsens elevorkester eller har spillet på dit instrument i mange år – har vi et tilbud til dig!

Alle musikere i FDF, KFUM, garder og alle andre, der spiller på et brassband-instrument eller slagtøj. Er du ikke FDFer, betaler du et lille gebyr ved tilmelding. Deltager du i flere FDF arrangementer i løbet af et år, kan du overveje medlemskab af FDF.

FDF Efterårskursus 2018 er støttet af DAO - Dansk Amatørorkesterforbund.

Følg os på Facebook.