Program og deltagerbrev

Efterårskurset er også fællesoplevelser sammen med resten af kurset. Vi spiser sammen og har fælles velkomstaften, ”massed band” (alle deltagere spiller samtidigt), gudstjeneste, festaften og selvfølgelig den store afslutningskoncert.

Derudover mødes vi hver dag efter aftensmaden til fælles aftenandagt. Morgensang foregår i rigerne. 

En stor del af kurset vil du være sammen med det rige, du har tilmeldt dig. Her vil du få undervisning på dit instrument, spille i ensemble og stort orkester. Det er også i riget, vi hygger, når der ikke er fællesprogram. Dine instruktører vil sørge for, at du får det helt specielt godt i netop dit rige!

Når vi er klar med deltagerbrevet finder du alle de informationer, du skal bruge for at blive klar til kursus. Du kan allerede nu melde dig ind i vores facebookgruppe: FDF Efterårskursus.

I deltagerbrevet kan du blandt andet se, hvad du skal huske at pakke, hvad du kan lave på frieftermiddagen og hvad dit rige skal være klædt ud som på den store festaften. Ud over at tjekke deltagerbrevet, skal du også tjekke siden for dit rige - de skriver nemlig til dig der.

Husk at læse beskrivelserne af rigerne godt. Du får det bedste kursus, hvis du er i det rige der passer til netop dit niveau.