Godt at vide om FDF Lederkursus '19

Find svar på alle de spørgsmål, du ikke vidste du havde

Hvordan fungerer overnatningen? Skal jeg have mine vandrestøvler med? Hvad skal mine børn lave? Alt det og meget mere kan du finde svar på her.

Børn: Der er dygtige børnepassere på kurset, der laver sjove aktiviteter for dine børn mens du deltager på kursusmodulerne. Du har selv ansvaret for dine børn under spisning og fællesprogram. Vi tilbyder børnepasning til børn, der ikke er afhængige af voksne - de skal eksempelvis være blefri. Vi beder dig som forældre vurdere om dit barn falder inden for dette. Det er gratis for dine børn at deltage på kurset.

Forplejning: Et dygtigt køkkenteam sørger for at der er god mad til dig hele weekenden. Der tages hensyn til allergier.

Opbygning af kurset: Kurset består af 3 modulperioder, hvor du selv vælger hvad du vil deltage på. Du kan deltage i op til 3 forskellige ting. Derudover er der en masse fællesprogram: Foredrag, andagt og gudstjenester, underholdning og meget andet.

Overnatning: Overnatningen foregår i telt eller på værelse. Værelser gives i udgangspunktet til dem, der er forhindret i at sove i telt af helbredsmæssige årsager.

Transport: Der er fællestransport til og fra Skanderborg Station, som man tilmelder sig i tilmeldingen. Derudover opfordrer vi til fælleskørsel med andre fra dit nærområde.

Kredstid: Der vil lørdag middag efter frokost være kredstid. Her kan du sammen med din kreds bruge tiden, på det i synes er vigtigt. Måske ønsker I, nu hvor I er samlet at holde ledermøde? Måske vil I heller bruge tiden på at komme en tur rundt på Sletten med snak og refleksion over kredsens arbejde? Vi vil gerne fra udvalgets side, skabe en mulighed for at få en snak med udvalg og HB-medlemmer om de emner, som i finder relevant. Vi har derfor inviteret udvalg og HB til at deltage og stille sig til rådighed for jer. Snak sammen hjemme i kredsen om, hvad I gerne vil bruge kredstiden på. Så prøver vi at sikre at I kan få besøg til en snak el. oplæg i kredstiden.