Praktiske oplysninger

Vigtig info om din deltagelse

Dato
Lørdag den 10. oktober kl. 14.00 til fredag den 16. oktober 2020.

Kursussted
Rosborg Gymnasium, Vestre Engvej 61, 7100 Vejle.

Pris
Prisen opdateres senere. 

Målgruppe
Alle musikere i FDF, KFUM, garder og alle andre, der spiller på et brassband-instrument eller slagtøj. Er du ikke FDFer, betaler du et lille gebyr ved tilmelding. Deltager du i flere FDF-arrangementer i løbet af et år, kan du overveje medlemskab af FDF.

Arrangør
FDF Landsforbundet med støtte fra FDF Orkesterudvalg.

Kursusleder
Jan Olav Skogøy, tlf. 31 54 00 53 e-mail: janskogoy@gmail.com.

Afslutningskoncert 
Kursets finale bliver den store afslutningskoncert. Her er din familie, FDFere og alle andre interesserede velkomne til at se og høre, hvad vi har arbejdet med i løbet af kurset. Afslutningskoncerten er gratis og bliver afholdt fredag d. 16. oktober ca kl. 18.00-21.00. 

Overnatning
På skolen i klasselokaler – der er mulighed for overnatning på hotel/vandrehjem for deltagere over 18 år, hvis man ønsker det (man har selv ansvar for bestilling, og betaling er for egen regning).

Transport
Der er ingen fællestransport hverken til eller fra kurset. Der tilbydes tilskud til transport til medlemmer af FDF fordelt på de otte landsdele i FDF. Prisen beregnes ud fra landsdelens gennemsnitlige afstand til Vejle. Rejsegodtgørelse opgøres ved tilmelding og krediteres ved betaling. Rejseordningen gælder for medlemmer af FDF. Har du spørgsmål om rejsegodtgørelse så kontakt FDFs forbundskontor: fdf@fdf.dk eller tlf. 33 13 68 88. 

Deltagerbevis
Kurset er en integreret del af FDFs lederuddannelse, og du får et kursusbevis for din deltagelse, som mange steder kan bruges til at søge refusion hos kommunen.

Rygning
Rygning er ikke tilladt på skolens område.