Praktiske oplysninger

Vigtig info om din deltagelse

Dato
Lørdag den 12. oktober kl. 14.00 til fredag den 18. oktober kl. ca. 21.00 2019.

Kursussted
Rosborg Gymnasium, Vestre Engvej 61, 7100 Vejle

Pris
Kr. 2.095,- for en hel uge og kr. 1.345,- for en halv uge. Medlemmer af FDF vil få støtte til transport. Der pålægges et lille gebyr for ikke-medlemmer af FDF. Dette sker ved tilmelding og betaling. Husk at kontakte din kreds for at undersøge muligheder for tilskud. Kurset er en del af FDF lederuddannelse og der betales husleje, der eventuelt kan indgå i kredsens kommunale støtte.

Målgruppe
Alle musikere i FDF, KFUM, garder og alle andre, der spiller på et brassband-instrument eller slagtøj. Er du ikke FDFer, betaler du et lille gebyr ved tilmelding. Deltager du i flere FDF-arrangementer i løbet af et år, kan du overveje medlemskab af FDF.

Arrangør
FDF Landsforbundet med støtte fra FDF Orkesterudvalg.

Kursusleder
Jan Olav Skogøy, tlf. 31 54 00 53 e-mail: janskogoy@gmail.com

Afslutningskoncert 
Kursets finale bliver den store afslutningskoncert. Her er din familie, FDFere og alle andre interesserede velkomne til at se og høre, hvad vi har arbejdet med i løbet af kurset. Afslutningskoncerten er gratis og bliver afholdt: Fredag den 18. oktober kl. 18.00 – 21.00 på Rosborg Gymnasium.

Overnatning
På skolen i klasselokaler – der er mulighed for overnatning på hotel/vandrehjem for deltagere over 18 år, hvis man ønsker det (man har selv ansvar for bestilling, og betaling er for egen regning).

Transport
Der er ingen fællestransport hverken til eller fra kurset. Der tilbydes tilskud til transport til medlemmer af FDF fordelt på de otte landsdele i FDF. Prisen beregnes ud fra landsdelens gennemsnitlige afstand til Vejle. Rejsegodtgørelse opgøres ved tilmelding og krediteres ved betaling. Rejseordningen gælder for medlemmer af FDF. Har du spørgsmål om rejsegodtgørelse så kontakt FDFs forbundskontor: fdf@fdf.dk eller tlf. 33 13 68 88

Deltagerbrev 
Cirka 14 dage før kursets start kan du på www.fdf.dk/orkesterkursus hente deltagerbrev, ugeprogram, dit eget delkursusbrev og alle andre praktiske oplysninger.

Deltagerbevis
Kurset er en integreret del af FDFs lederuddannelse, og du får et kursusbevis for din deltagelse, som mange steder kan bruges til at søge refusion hos kommunen.

Rygning
Rygning er ikke tilladt på skolens område.