Tilmelding - opdateres senere

Registreringen lukker den 16. september 2019

DATO
Lørdag den 12. oktober kl. 14.00 til fredag den 18. oktober kl. ca. 21.30 2019.

KURSUSSTED
Rosborg Gymnasium Vestre Engvej 61 7100 Vejle

PRIS / OPDATERES
Kr. 2.195,- for en hel uge og kr. 1.445,- for en halv uge. Medlemmer af FDF vil få støtte til transport. Der pålægges et lille gebyr for ikke-medlemmer af FDF. Dette sker ved tilmelding og betaling. Husk at kontakte din kreds for at undersøge muligheder for tilskud. Kurset er en del af FDF leder uddannelse og der betales husleje, der eventuelt kan indgå i kredsens kommunale støtte.

MÅLGRUPPE
Alle musikere i FDF, KFUM, garder og alle andre, der spiller på et brassband-instrument eller slagtøj. Er du ikke FDFer, betaler du et lille gebyr ved tilmelding. Deltager du i flere FDF arrangementer i løbet af et år, kan du overveje medlemskab af FDF.

ARRANGØR
FDF Landsforbundet med støtte fra FDF Orkesterudvalg.

KURSUSLEDER 
Lise-Lotte Tilsted, Tlf. 23 46 11 66, ligot@holb.dk

Du er naturligvis velkommen til at stille alle de spørgsmål du har brug for til kursusleder: 

Du skal aftale med din orkesterleder, hvilket rige du skal tilmelde dig, og ud fra dette vil instruktørerne hurtigst muligt finde det bedste delkursus til dig. Dette gør, at du havner på det helt rigtige niveau, og får den bedst mulige oplevelse! Så du tilmelder dig et rige hjemmefra, og når du mødes med instruktørerne lørdag eftermiddag, finder vi ud af, hvilket delkursus der passer bedst til dig.

Lørdag eftermiddag bruger vi til, at du spiller sammen med instruktørerne, og instruktørerne vil så sætte delkurserne sammen. Vi kan allerede nu sige, at det bliver spændende, og du sikkert vil blive udfordret både på en ny stemme og sammen med nye kammerater.

I det grønne rige vil du umiddelbart efter tilmeldingsfristen 16/9 få tilsendt et lille stykke musik, som du skal forberede. Det skal bruges til at hjælpe instruktørerne med at finde ud af, hvilken stemme du får allermest ud af at spille. Du skal indspille stykket på en lille video, som skal sendes til dirigenterne senest den 30/9. Det er vigtigt, at du overholder denne dato. En uge før kurset vil du modtage stemmefordeling og noder til de første stykker, vi skal spille på grønt rige. Det er alle i grønt rige, der skal aflægge prøve ved at indsende det lille stykke musik. Hvis du af en eller anden grund er forhindret i at optage og indsende video, skal du tage kontakt til delkursuslederen. Så finder vi i fællesskab en løsning

Du eller din orkesterleder må meget gerne kontakte kursusledelsen, inden du tilmelder dig, hvis du får brug for hjælp.