Tilmelding

Nærmere info om tilmelding og deltagelse. 

Tilmelding lukker den 15. september 2019

 

Valg af delkursus og instrument

Inden du tilmelder dig, skal du have styr på hvilket rige du vil deltage på. Dette aftaler du med din orkesterleder. Udfra dette vil instruktørerne hurtigst muligt finde det bedste delkursus til dig. Dette gør, at du havner på det helt rigtige niveau, og får den bedst mulige oplevelse! Så du tilmelder dig et rige hjemmefra, og når du mødes med instruktørerne lørdag eftermiddag, finder vi ud af, hvilket delkursus der passer bedst til dig.

Lørdag eftermiddag bruger vi til, at du spiller sammen med instruktørerne, og instruktørerne vil så sætte delkurserne sammen. Vi kan allerede nu sige, at det bliver spændende, og du sikkert vil blive udfordret både på en ny stemme og sammen med nye kammerater.

Du eller din orkesterleder må meget gerne kontakte kursusledelsen, inden du tilmelder dig, hvis du får brug for hjælp.

Det røde rige med to delkurser er for dig, der er helt nybegynder eller har spillet et par år. I dette rige skal man minimum have lidt kendskab til noder, men der er stor fokus på læring gennem leg og hygge.

Det gule rige er for dig, der har spillet i flere år og er mere rutineret i orkestret. I dette rige kan man f.eks. spille med minimum et par fortegn, og arbejder mere med klang og intonation.

Det grønne rige er for dig, der er en erfaren musiker og nodelæser. Du har meget banderfaring og har overskud, når du spiller. 

Det lilla rige med to delkurser er for dig, der har spillet i få eller rigtig mange år. Det lilla rige starter først onsdag morgen.