FDF Stenlille-Ugerløse

Medlemsservice

FDF som organisation har fået nyt medlemssystem kaldet Medlemsservice, som kan findes på Medlem.FDF.dk.

Medlemsservice er her, hvor vi har registreret alle vores medlemmer samt jer pårørende. Det er noget helt nyt, at vi nu bruger Medlemsservice, så alle ledere er i øjeblikket i gang med at lære det at kende.

Vi vil fremover bruge Medlemsservice til at sende mails til jer, sende kontingentopkrævninger og til arrangementstilmeldinger.
På den måde vil vi kunne komme nemmere ud med beskeder og sedler til lejr og andre arrangementer, hvis jeres barn ikke har været til møde i løbet af ugen.

På den røde knap under, kan du læse håndbogen til Medlemsservice

Håndbog til Medlemsservice

Hos FDF Stenlille-Ugerløse står frivillige ledere klar til at byde dit barn velkommen til sjove aktiviteter hver uge.

Vi bygger huler og forhindringsbaner, går på opdagelse i ­naturen, løser gåder og mysterier, rister skumfiduser over bål, tager på ture og lejre, klæder os ud, hører historier, holder ­filmaftener og meget mere.

Hos FDF Stenlille-Ugerløse elsker vi at lege – og vi er gode til det! Gennem leg, fantasi og opfinderi skaber vi rammerne for godt kamme­ratskab og en oplevelsesrig barndom. Hos os bliver dit barn en del af et stærkt fællesskab og får venner for livet.

Vores engagerede ledere er altid klar til at lytte og tale med dit barn. Vi giver plads til tro og samtale om alt mellem himmel og jord.

Dit barn vil opleve medbestemmelse fra dag ét. Gennem demokrati og medansvar inspirerer vi dit barn til at tage aktiv del i det samfund, vi lever i.

Skal dit barn være med? Så kom forbi og få en gratis ­prøvetime. Vi mødes hver tirsdag kl. 18.30, på Lilleskovvej 60, 4350 Ugerløse

Møde hver tirsdag

Puslinge (0. klasse) 18.30 - 20.00
Tumlinge (1.-2 klasse) 18.30 - 20.00
Pilte (3.-4. klasse) 18.30 - 20.00
Væbnere (5.-6. klasse) 18.30 - 20.00
Seniorvæbnere (7.-9. klasse) 18.30 - 20.00

Adresse

Grunden
Lilleskovvej 60
4350 Ugerløse

Kredsens kalender

Der er ingen planlagte begivenheder i de valgte kalendre.

FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra.

Vil du lege med?

FDF er en fritidsaktivitet for børn og unge med leg, fællesskab og sjove oplevelser. Vi bygger huler og forhindringsbaner, løser gåder og mysterier, går på opdagelse i naturen, rister skumfiduser over bål, tager på ture og lejre, klæder os ud, lytter til historier og dyster mod og med hinanden i fantasifulde discipliner.

I FDF tror vi på, at hvert enkelt menneske er skabt med værdi i sig selv, men først i mødet med andre bliver vi hele mennesker. Gode relationer giver modstandskraft og lærer børn og unge at tage ansvar for andre og værdsætte det forpligtende fællesskab.

Vi sætter fælleskabet i fokus