Når dit barn begynder til FDF, så er der nogle ting, som det er rart at have. Ligesom det er rart at have benskinner og fodboldsstøvler, når man går til fodbold, så er der også nogle ting, som gør dit barns FDF-oplevelse bedre.
Mange af tingene er også oplagte til en ønskeseddel.

FDF-skjorte

Til FDF har vi altid vores FDF-skjorte på. Det har vi fordi det er en god måde at vise, at selvom vi alle er forskellige, så hører alle til i fællesskabet i FDF. Her er vi alle lige og har alle betydning.
Køb derfor en FDF-skjorte til dit barn, når I har besluttet at melde barnet ind i FDF.

Du kan købe skjorten brugt af en af de andre i kredsen eller bestille en ny her

Gode sko

Vi er på fødderne meget af tiden. Nogle gange går vi ture, vi løber omkring i alt slags vejr. Køb et par sko, som er sidder godt fast på fødderne og har en god sål.
Klipklappere og crocs er en dårlig FDF-sko.

Sovepose og liggeunderlag

Når vi skal på tur, så er det godt at have en god sovepose og et liggeunderlag. Her er der virkelig mange muligheder og mange prisklasser.
Jo ældre dit barn er, jo flere ture er der, hvor vi sover ude, og jo vigtigere er det, at soveposen er varm og liggeunderlaget blødt.

Det kan godt betale sig at gå i en friluftsbutik og få vejledning til indkøbet. Spørg også gerne en leder til hjælp.

En sovepose er god at have i mange år.

Pandelampe eller lommelygte

Når det bliver efterår og vinter, så er vi stadig tit ude til FDF. Derfor kan det være godt at have en lygte ved hånden. Eller en pandelampe, som man kan spænde på hovedet, så hænderne er fri.

Regntøj

Det er sjovest at være ude, hvis man er tør. Også med regntøj er der mange modeller og prisklasser. Sørg for at regntøjet passer, så der er plads til en tyk trøje under og bukserne ikke stumper.
Kvaliteten af regntøj måles bl.a. i “vandsøjletryk”. Gå efter regntøj med et vandsøjletryk på 3000 eller derover.

FDFs butik

FDF ejer sin egen frilutsbutik 55° NORD.

Butikken er en netbutik, og du kan bestille lige til din hoveddør fra 55NORD.dk

Gå til butikken

Byttebørs

Du kan sælge og købe brugt FDF-udstyr i kredsen. Det foregår i en facebookgruppe. Meld dig ind og skriv i facebookgruppen ved at følge linket herunder

Gå til byttebørsen