Puslinge

Puslingen er for dem der i skolen går i 0. klasse - børnehaveklassen (5-7 år).

Hos puslingene er der altid fest og ballade, der bliver leget og sunget. Der er gang i den til hvert et møde, med vigtige ting som førstehjælp, hvordan man tænder et bål. Der er dog også tid til at hygge og lege sammen med de andre børn. Meget af tiden tilbringes ude året rundt, for at opleve naturen i alle dens farver og former. Tiden går også med at blive sikker i trafikken, samt at tage alverdens forskellige mærker til at pynte på den første skjorte. Måske får puslingene besøg af den lokale betjent til cyklistprøve eller måske tager de på brandstationen?

Får du lyst til at prøve? – Udskriv vores ”Prøvebillet” og tag den med som adgangsbillet til et af vore møder. Vi bliver rigtig glad, hvis du har farvet billetten, så den er ekstra flot!

Tumlinge

Tumlingeklassen er for dem der i skolen går i 1. og 2. klasse (7-9 år).

Som tumling skal du til at lave snobrød over bål, og er selv med til at tænde det. Du kommer også på løb og du lærer måske hvordan man ringer 112 hvis der sker en ulykke. Tumlinge tager også på weekender, hvor der måske er et natløb, men helt sikkert masser af tid og muligheder for at lege. Den store oplevelse hvert år er årets Sommerlejr

Får du lyst til at prøve? – Udskriv denne ”Prøvebillet” og tag den med som adgangsbillet til et af vore møder. Vi bliver rigtig glad, hvis du har farvet billetten, så den er ekstra flot!

Pilte

Pilteklassen er for dem der i skolen går i 3. og 4. klasse (9-11 år).

Pilte snitter, laver bål, og lærer så småt at bygge med rafter. Det er også som pilt du kommer på længere ture, og du sover måske under åben himmel når I er på lejre og overnatninger. Det kan også være at der er en hemmelig klub, med hemmelige agenter eller jah det er ikke godt at vide for alt kan ske hos piltene.

Den store oplevelse hvert år er årets Sommerlejr. Hvert 5. år er det den store landslejr på Sletten ved Silkeborg, sammen med 13.000 andre.

Får du lyst til at prøve? – Udskriv denne ”Prøvebillet” og tag den med som adgangsbillet til et af vore møder. Vi bliver rigtig glad, hvis du har farvet billetten, så den er ekstra flot!

Væbnere

Væbnerklassen er for dem der i skolen går i 5. og 6. klasse (11-13 år).

Som væbner er du en rigtig raftebygger, og kommer meget tæt på naturen, hvor du sover i bivuak, og løber efter kompas. Der er masser af tid til hygge hos væbnerne.

Hvert år kan Væbnerne vælge om de vil med på Væbnermesterskabet, hvor de også kan træne til. På Væbnermesterskabet dystes i disciplinerne: Madlavning, drama, orientering, pioner, kristendom og førstehjælp og derudover er der som regel nogle tossede opgaver.

Væbnere tager naturligvis også på weekends og sommerlejr. Hvert 5. år er det den store landslejr på Sletten ved Silkeborg, sammen med 13.000 andre.

Seniorvæbnere

Seniorvæbnere er for dem der i skolen går i 7. og 8. klasse (13-15 år).

Som Seniorvæbner er du en “færdiguddannet væbner”, frisk på alt der er sjovt og vildt. Du kan selv lave weekender sammen med dine ledere, og har stor medbestemmelse på de aktiviteter vi laver.

Hvert år kan Seniorvæbnerne vælge om de vil med på Væbnermesterskabet. På Væbnermesterskabet dystes i disciplinerne: Madlavning, drama, orientering, pioner, kristendom og førstehjælp og derudover er der som regel nogle tosse opgaver.

Hvert 5. år kommer du sammen med 13.000 andre på FDFs landslejr på Sletten ved Silkeborg.

Seniorer

Seniorklassen er for dem der går i 9. klasse og opefter og ikke er fyldt 19 år.

Seniorer er avancerede væbnere. De bygger større og vildere raftebyggerier. Måske tager de på vildmarksture, evt. til udlandet. Ellers hygger de ved bålet sammen med de andre, imens de drikker kaffe og spiller guitar. Seniorer bliver også tilbudt at være assistenter på en klasse med mindre FDFere.

Som Senior begynder du din uddannelse til leder. Af samme grund kan du som senior deltage i Landsforbundets kurser, som normalt bliver betalt af kredsen.

Tamburkorps

Er du kommende medlem af tamburkorpset?

Går du i skolens 3. klasse eller deroverkan du spille i tamburkorpset.

Måske det lige er noget for dig?