Kredshuset
Vores Kredshus er beliggende Tårnvej 10. Bygningen blev anvendt som skole i Vester Hassing indtil den nye skole blev indviet i 1978.
Kredshuset er et gammelt men hyggeligt hus, hvor vi har plads til aktiviteter for vor børn og forældre.
Da der er en snæver parkeringsplads foran kredshuset, henstiller vi til forældrene IKKE at benytte denne, da vi synes det udgør en risiko for vore børn.
Forældre der afleverer eller henter deres børn i bil henvises til at parkere på Springvandspladsen og gå op til kredshuset.
FDF-Hallen
FDF Vester Hassing erhvervede i sommeren 2013 vores naboejendom, en tidligere lagerhal.
Vi havde gennem en årrække arbejdet på at skabe muligheden for at købe hallen.
Udover “professionel” hjælp og støtte til renovering af hallen, var det helt afgørende , at vi kunne trække på et stort bagland af frivillige mennesker. Rigtig mange har ydet en stor indsats og bidraget til, at dette projekt har kunnet gennemføres.
I april 2014 kunne vi endeligt indvie vores “FDF-hal”.
Bålhus
I mange år havde FDF´erne drømt om en bålhytte, som siden udviklede sig til en ide om et multi-bålhus.
Projektsummen på oprindelig DKK 360.000 blev i 2019 gjort mulig med støtte fra bl.a. Lokale og Anlægsfonden, Nordea-Fonden, Sparekassen Vendsyssel Fonde i Ulsted samt Hals
Coronapandemien forsinkede projektet men den 31. august 2021 kunne vi samle forældre og børn til den officielle indvielse.
Indvielsen var festlig, klassefarverne blev brugt til at ramme huset ind, og de enkelte klasser skulle klippe sin farve – som fint symbol på, at det nye bålhus er for alle FDF´ere uanset årgang.
Kort om multi-bålhuset
FDF Vester Hassings bålhus er ikke er en helt traditionel bålhytte. Et multi-uderum, et anderledes møderum, som kan benyttes til alle slags FDF-aktiviteter, bål, madlavning, naturformidling, undervisning, optræden, sang og musik. Ja – kun fantasien sætter grænsen.
En stor aktivitet i FDF er bålaktiviteter og forskellige former for madlavning over bål. Derfor ville vi gerne hos FDF Vester Hassing udvide vores mulighed for at kunne lave bålaktiviteter og være ude – hele året rundt – uanset vejret.
En traditionel bålhytte løste ikke vores ønsker og behov. Den har typisk fastmonterede bænke, dårligt lysindfald og det har også vist sig, at holdbarheden kan være et problem. Vi ønskede konstruktionsmæssigt et bedre produkt, og en fleksibilitet der muliggør flere anvendelsesmuligheder. Derfor ideen om et multi-bålhus.
Multi-bålhuset er indrettet med vinduer og døre samt lysindfald fra ovenlys. Der er etableret et flytbart bålsted med grillrist og pande samt udsugningsskorsten. Der er siddepladser til 50 personer med mobile tribuner og mobilt udekøkken.
Med de mobile siddepladser og et flytbart bålsted, kan multi-bålhuset ryddes helt og bruges til andre aktiviteter, fx en lille scene til drama og teater.
Vi har haft fokus på anvendelighed og lang holdbarhed og sikret multi-bålhuset mod misbrug og hærværk med fuldt lukkelige og låsbare døre.
Myrebo - vores hytte i Hammer Bakker
Den bruger vi til aften- og weekendture og ellers udlejes hytten til andre.
Vi købte hytten i 2005. Hytten er opført i 1978, og har tidligere tilhørt KFUM-spejderne under navnet “Grønnebo”.
I februar 2005 blev hytten indviet med dens nye navn “Myrebo”.
På hyttens egen hjemmeside, www.hyttenmyrebo.dk kan læses meget mere.