En stor del af FDF er de ture og udflugter man tager afsted på, ligegyldigt om det kun er med sin klasse eller hele kredsen.
Når vi er på tur har vi mere tid til de store oplevelser og lidt ekstraordinære aktiviteter, men det er også her vi lærer hinanden ekstra godt at kende, når vi spiser, sover og er sammen i flere dage.

Det er vigtigt at komme afsted på tur, og derfor håber vi også at I som forældre vil støtte jeres børn I at komme med på så mange ture som muligt.

De klassiske ture i FDF Virum er således:

Sommerlejr

Hver sommer er vi afsted i en hel uge, og det er sæsonens højdepunkt. Det kan variere fra år til år om vi er afsted hele kredsen, om vi er på lejr med nogle venskabskredse eller om vi er på fjeldtur eller noget andet spændende.
Sommerlejren har en masse program - der er en masse løb, lege, andagter, gudstjeneste, lejrbål og hike for både de store og små. Men derudover er der også meget tid til fri leg på den grund og natur vi nu befinder os i, nye venskaber på tværs af klasserne og tid til spil og godnathistorier om aftenen.

Kredsweekend

En gang om året tager hele kredsen på kredsweekend. Der starter oftest fredag aften og slutter søndag formiddag. Weekenden plejer at ligge en gang i foråret og hvert år er der et forskelligt tema, som fx indianer, Harry Potter, eventyr eller noget helt fjerde.

Klasseweekend

Man kan også være så heldig at komme på weekendtur kun med ens klasse. Her går turen ofte til vores hytte Sejr, for den har ikke plads til hele kredsen. En klassetur er god fordi at alle aktiviteter er målrettet lige præcis den gruppe børn der er med.
Det er en perfekt førstegangs-lejr, for de mindste der ikke har prøvet at være afsted før, da man her er afsted med kendte børn og kendte ledere.

For de store...

Når man er væbner og opefter i FDF sker der mange spændende ting udenfor kredsen. Man begynder at deltage i forskellige konkurrencer, tage på lejr med FDF'ere for andre kredse og det hele er meget spændende. Sådan nogle ture er gode til at opdage hvor stort FDF i virkeligheden er, få nye venskaber og lære sig selv endnu bedre at kende. Det er lidt forskellige hvilke ting man deltager i, alt efter hvilken klasse man er, så snak med din leder om det.

Kommende arrangementer

Her kan du finde information og tilmelding til kommende begivenheder.

Klik her