Sådan foregår Stenbanko

Rundt omkring i Geelshaven ligger der flotte malede sten. Alle sten vil har et tal og et ord på bagsiden.

Man kan spille spillet med sin familie eller husstand, eller en ven, afhængig af hvad restriktionerne tillader.
Man mødes ved start og udfylder hver sin bankoplade, som I skal printe på forhånd her. Herefter gælder det om hurtigst muligt at finde sine tal ved, at løbe rundt og vende stenene med fødderne, og se om de har et af ens numre bagpå. Har stenen et af de rigtige numre, noterer man tjekordet og løber videre indtil alle numre er fundet.

Den første til at finde alle sine tal vinder. Når man har fundet en vinder, kan man tjekke bankopladen henne ved start, hvor der hænger en tjek-liste med alle tal og ord.

Sådan gør du dig fortjent til mærket

Sidste år fik en lang række medlemmer hos FDF Virum et blåt 'Sammen-hver-for-sig-mærke", fordi de deltog i en række online opgaver i foråret. I år kommer der en grøn version, og det kan du få fingre i således:

- Find en sten (gerne en stor, ca. 10 cm i diameter fx)
- Mal den (med vandfast maling/tusser, ikke vandmaling eller kridt så den kan tåle at ligge udenfor. Mal den også kun på den ene side, så vi kan skrive tal på den anden)
- Aflever din sten i en af spandene ved Boxen, og tag en mærkebillet i stedet

Der er kun én mærkebillet pr. person uanset hvor mange sten man afleverer.

Senere når restriktioner tillader det, og mærkerne er landet hos os, bliver der mulighed for at bytte sin mærkebillet til et flot grønt stofmærke, som I kan se her:

Du kan aflevere en eller flere sten fra onsdag d. 24 februar, helt frem til og med torsdag d. 4. marts. Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til Laura på laura.rosendahl@fdf.dk

Mvh FDF Virum