Velkommen i FDF Aulum

Vil du lege med?

FDF er en fritidsaktivitet for børn og unge. Vi dyrker de gode oplevelser - er vilde med udeliv og friluftsaktiviteter, vi elsker at lege, løse skøre udfordringer og bruge vores fantasi. Det gælder både til det ugentlige møde, som når vi er på ture og lejre.

I FDF Aulum vægter vi fællesskabet og de gode relationer højt. Vi tror på, at hvert enkelt menneske er skabt med værdi i sig selv, men først i mødet med andre bliver vi hele mennesker. Gode relationer giver modstandskraft og lærer børn og unge at tage ansvar for andre og værdsætte det forpligtende fællesskab.

FDFs ambition er at give børn og unge et ståsted at møde verden fra. Det gør vi gennem relationer, tro, leg og samfundsengagement.

Møde hver mandag (undtagen i ferier)

Familie FDF 17.00 - 18.00
Tumlinge 18.30 - 20.00
Pilte 18.30 - 20.00
Væbnere 18.30 - 20.00
Seniorvæbnere 18.30 - 20.30
Seniorer Efter aftale

Læs om de forskellige klasser og deres aktiviteter her

Familie FDF aflyst 26/10

Grundet de pr. 26/10 nye Corona restriktioner, herunder forsamlingsforbuddet er Familie FDF aflyst d. 26/10, da der er tvivl om, hvorvidt vi må gennemføre familieaktiviteter med de nye retningslinjer. Derfor er vi blevet anbefalet at aflyse Familie FDF, indtil vi får klar besked om, hvorvidt vi må eller ikke må. Alle andre klasser mødes som normalt.

Du kan i øvrigt læse mere om, hvordan vi i FDF Aulum håndterer Corona her.

FDF Aulum

Kredshuset

Rugbjergvej 18
7490 Aulum

Se på kort >

FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra.