Børn og unge har fået et nyt naturværksted

Fem års arbejder kulminerer med indvielsen af FDF Ellevang-Risskov nye naturværksted. Siden 2013 har bestyrelsen, byggeudvalg, ledere og forældre arbejdet på projektet. Naturværkstedet er tegnet af arkitekt Kim Thorsell og er bygget af tømmerfirmaet Søren Vægter samt frivillige, hvor det har givet mening.

Projektet er blevet mulig ved generøs støtte fra A.P. Møller Fonden, Aarhus kommunes anlægspulje til fritid og sport, ENRGIs Værdipulje, Kronprins Frederiks og Kronprinsesse Marys Fond, Friluftsrådet, Børge Nielsen og Max Wonsylds Fond til Almenvelgørende Formål, Y’s Mens Clubber i Aarhus, Rotary i Aarhus, Lions i Lystrup, en række lokale menighedsråd samt virksomheder som Ambiente, Norr og Vindstød. Derudover har private og familier støttet gennem køb af folkeaktier. Samlet koster projektet knap 4 mio. kr. inkl. etableringen af en bålhytte og shelters, der efter planen kommer i foråret 2019.

FDF Risskov har siden 1955 haft hytten ”Dønkok” på grunden. Den hytte er nu i 2018 blevet erstattet af et nyt, moderne naturværksted, hvor der venter børn og unge mange gode oplevelser i naturen i og omkring Lisbjerg skov.