Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er blandt andet friluftsliv, musik og leg.

Ny hjemmeside men næsten det samme indhold på vej

11.01.2018

I løbet af foråret ændre vi til det nye FDF look på hjemmesiden, det glæder vi os til. Der har været lidt stille på siden, men nu håber vi at der kommer lidt liv igen.


Kalender

Kalender for Haderup- Feldborg FDF

Her har vi vores kalender hvor du kan se hvad der foregår.

FDF - eventyret begynder her

 

Velkommen til FDF. I FDF Haderup-Feldborg  bygger vi huler, hører historier, klatrer, spiller teater, leger, og meget mere. Vil du være med?

Bliv leder

Lederne i FDF er den vigtigste person for børnene og er afgørende for, at børnene får en god oplevelse i FDF.

Men det er ikke kun børnene, der får noget ud af, at du er frivillig leder. Som leder får du selv mange gode oplevelser, et tæt fællesskab, praktiske ledelseserfaringer og mulighed for en bred lederuddannelse. Det viser sig i praksis både at pynte på ethvert CV og give erfaringer, der kan udnyttes i mange jobs i erhvervslivet.

FDF tilbyder dig hele tiden uddannelse til at blive bedre som leder. Det gælder både de bløde værdier omkring pædagogik og holdninger og de mere konkrete som aktiviteter til møder og lejre. Uddannelsen er i høj grad praktisk orienteret, og den vigtigste uddannelse er da også den, der finder sted i dagligdagen i kredsen; sammen med børnene og de andre ledere.

Har du lyst til at blive leder hos os, så send en mail til kredslederen.