"6 dages sjov og aktiv sommerlejr, hvor børnefamilier får gode oplevelser sammen, og laver spændende aktiviteter sammen med andre børnefamilier"

 

 

FDF Familielejr Sletten 22.-28. juli 2018

Vi håber at se jer (igen) til familielejr i 2018 i uge 30!

 

TEMA FOR ÅRETS FAMILIELEJR

Temarammen for årets familielejr er “Peter Pan”. Det bliver en uge på Ønskeøen, hvor vi kommer til at møde pirater, indianere, havfruer og måske en sulten krokodille.

Temarammen danner baggrunden for hele lejren, og vil være at finde ved fx aktiviteterne, lejrbålet, forkyndelse og måltiderne.

Hold øje med siden her og følg familielejren på Facebook for yderligere

TILMELDING

Du kan hente indbydelsen for 2018 her

Du kan tilmelde dig lejren her 

 

 


Video lavet af: Michel Christensen

Derfor skal I tage med på FDF Familielejr

I FDF er vi rigtig gode til lejre, aktiviteter, lege og friluftsliv. Alt dette vil vi gerne til byde børnefamilier. Derfor inviterer vi dig og din familie til at tage med på FDF Familielejr til sommer. Familielejren skaber rammer for, at børnefamilier kan være på ferie og lave spændende aktiviteter. Det er et feriested, hvor man får gode fællesoplevelser og har mulighed for at lære andre familier at kende.

Familielejren er for hele familien, og programmet lægger vægt på fælles familieoplevelser og aktiviteter, som både voksne og børn kan deltage i. Det er lige meget hvor mange børn og forældre/bedsteforældre I er, bare I kommer som en familie, der gerne vil være med. I behøver ikke være FDFere for at deltage på FDF Familielejr.

FDF Familielejr er

 

  • Sjove og udfordrende aktiviteter for hele familien. 
  • Tid til at være sammen og få fælles oplevelser.
  • Natur og friluftsliv på FDFs store lejrområde.
  • Nye legekammerater fra hele landet.
  • Lejrbål, underholdning og aftensang.
  • Fællesskab og samvær med andre familier.
  • Mødet med det kristne budskab.

 

 

Billeder fra Det ny Sletten

FDFs lejrområde Sletten ved Julsø. Familielejrens base bliver "Det Ny Sletten", en stor lejrbygning med tilhørende soverum og grønne udendørsarealer. klik på billederne for at forstørre.