FDF Familielejr d. 21. til 27. juli 2024

På FDFs familielejr i uge 30, åbner Pippi, Emil, Ronja og andre børn fra småland, dørene til en magisk uge i eventyrets tegn. Tag din familie med til et sted hvor fantasi og bøger bliver levende… Aktiviteter er for hele familien, dog er vores sigte de 3-7 årige.

På FDFs famlielejr har et udvalg planlagt de aktiviteter som vi sammen afholder på lejren. Vi har et stærkt køkkenhold som sørger for forplejning morgen, middag og aften. Alt arbejde er frivilligt.


Som på andre FDF-lejre, har vi alle tjanser, som borddækning, opvask, toiletrengøring mm. Generelt er vi gode til at hjælpe hinanden, og give et nap med, hvis der er brug for det, også til aktiviteter.


Vi spiser sammen til alle måltider, har forkyndelse i børnehøjde, lejrbål, og går på opdagelse i Astrids Lindgrens univers sammen hver dag. Det er ikke muligt at deltage udvalgte dage.


Overnatning foregår familievist. De fleste sover i telt, og campingvogne er også velkomne. Men der er også begrænsede pladser på værelser. Fordeling af værelser sker efter familiers behov, ikke først til mølle.

Familielejr the Movie

Derfor skal I tage på FDF Familielejr

I FDF er vi rigtig gode til lejre, aktiviteter, lege og friluftsliv. Alt dette vil vi gerne til byde børnefamilier. Derfor inviterer vi dig og din familie til at tage med på FDF Familielejr til sommer. Familielejren skaber rammer for, at børnefamilier kan være på ferie og lave spændende aktiviteter. Det er et feriested, hvor man får gode fællesoplevelser og har mulighed for at lære andre familier at kende.

Familielejren er for hele familien, og programmet lægger vægt på fælles familieoplevelser og aktiviteter, som både voksne og børn kan deltage i. Det er lige meget hvor mange børn og forældre/bedsteforældre I er, bare I kommer som en familie, der gerne vil være med.

FDF Familielejr er

  • Sjove og udfordrende aktiviteter for hele familien.
  • Tid til at være sammen og få fælles oplevelser.
  • Natur og friluftsliv på FDFs store lejrområde.
  • Nye legekammerater fra hele landet.
  • Lejrbål, underholdning og aftensang.
  • Fællesskab og samvær med andre familier.
  • Mødet med det kristne budskab.