I 1936 blev den første udgave af Klintehytten bygget. Grunden var købt af nabogården for 4.000 kr og pengene var indsamlet af FDF'erne ved bazarer, koncerter og fester i årene forinden.

Den 10. oktober 1939 nedbrændte Klintehytten. Branden mentes at stamme fra gnister, der gennem en utæthed antændte træværket. De unge tog straks fat med en genopføre hytten og med hjælp fra gode venner, blev den nye hytte færdig hen på foråret 1940.

Bestyrelsen havde vinteren 1949 - 50 drøftet en tilbygning til lejren der nu var blevet for lille, og den 16. april drog en flok unge ud for at tage det første spadestik til grunden. Ved fælles hjælp blev tilbygningen rejst, så den kunne indvies d. 24. september 1950. Dermed ændredes Klintehytten fra nærmest at være en weekendhytte til en rigtig sommerlejrhytte med plads til ca. 60. efter tegninger af Poul Andersen.

Først i 60erne fik vi træk og slip i et skur på grunden. Før den tid tømte vi latrinspande og det var altid de børn som ikke kunne være stille efter sengetid, som blev sat til at tømme latrinspandene.

I 1979 kunne vi indvie en tilbygning på 320 kvm. med toiletter og en sovesal til pigerne som var kommet med i kredsen.

I vinteren 1999 blev køkkenet moderniseret.

I efteråret 2004 kunne vi tage 2 sheltere og en bålplads i brug, så der nu også er mulighed for at lave mad og sove ude.

Sommeren 2011 blev terrassen udbygget, og året efter blev halvdelen af den overdækket.

I vintermånederne bliver hytten ikke lejet ud, og de sidste tre år er tiden blevet udnyttet til at friske hele hytten op med hvide vægge, nye lofter, bedre lys, akustikforbedring i salen og meget mere. Så nu står Klintehytten frisk og moderne.