Vi er med på landslejren i 2021, hvor landsorkesteret er musikalsk fyrtårn og forsyner landslejren med musik og underholdning i verdensklasse. Landslejren er en af de absolut vildeste oplevelser i FDF og sammen med Landsorkesteret lover vi en oplevelse, du sent vil glemme.

Landsorkesteret starter rejsen mod landslejren og samles i Aarhus den 21. til 23. februar. Du kan finde invitationen på fdf.dk eller bruge dette link. Landsorkesteret kan se frem til to sæsoner med rigtig meget FDF på programmet. Til efteråret 2020 er der landsmøde i Nyborg, hvor op mod 1.000 samles og blandt hører landsorkesteret. I foråret 2021 øver vi sammen med lejrbålsgruppen, for at forberede den bedste landslejr 2021. Du skal derfor hjælpe med at melde alle de gode musikere til, som kan bidrage til landsorkesteret. Der bliver brug for alle. Vil vil også meget gerne have din forhåndstilmelding til hele forløbet - du kan tilmelde dig her på dette link. Kontakt gerne Jan.
Når du forhåndstilmelder dig, vil du løbende modtage mails med information om kommende weekender, tilmeldingsfrister osv.

Nu har du muligheden for at forhåndstilmelde dig Landsorkesteret sæson 2020/21!
Det gør du via https://flexbillet.dk/fdf/event/g89uz8
Når du tilmelder dig, vil du løbende modtage mails med information om kommende weekender, tilmeldingsfrister osv.

Vi er med på landslejren i 2021, hvor landsorkesteret er musikalsk fyrtårn og forsyner landslejren med musik og underholdning i verdensklasse. Landslejren er en af de absolut vildeste oplevelser i FDF og sammen med Landsorkesteret lover vi en oplevelse, du sent vil glemme.

Hvad er landsorkesteret

Landsorkesteret er et tilbud til musikere i og uden for FDF. Det er et stærkt supplement til efterårskursus, instruktøruddannelse og musikundervisningen i kredsen. Landsorkesteret samles et antal gange i weekender og her gennemføres kursus med den klare målsætning at bibringe kursisterne inspiration, motivation og udfordringer i musikken. Dette sker gennem struktureret undervisning.

Målet med weekenden er at samle glade FDF-musikere og øvrige glade musikere, der søger udfordringer. Niveauet er fleksibelt, og målet er 'grønt rige plus'. Vi sigter efter at have normal Brass Band besætning med mulighed for at dublere i stemmegrupperne. Den nedre aldersgrænse er 13 år, og der kan bruges vejledende "optagelsesprøver" hvis besætningen udfordres for at støtte den enkelte i at spille den rigtige stemme.

Flere har spurgt om medlemskab af FDF eller gebyret for ikke medlemmer.
Det er mega nemt! Du går ind på LINK og kan være del af vores fællesskab. Det koster 200 kr. hvert halve år.
Skjorte og alt det andet tager vi bagefter :-)
Du er også velkommen til at finde en kreds i nærheden af der hvor du bor.
Er du stadig i tvivl så kontakt formandsskabet i orkesterudvalget - Anne Mette eller Jan.