FDF Viborg 1

Møde hver onsdag 18.30-20.00

Alle vores FDF-klasser holder møde på samme tidspunkt, men det er ikke altid, vi mødes det samme sted.

Under fanen Program, kan du se, hvad vi laver til FDF - og hvor de enkelte møder holdes.

Adresserne på mødestederne finder du her.

Adresse

Ungdomshuset
Gravene 28 F
8800 Viborg

Se på kort >

Corona-nyt: Vi åbner forsigtigt klassemøderne igen!

Sundhedsmyndighederne har mandag den 20. april, efter dialog med DIF - Danmarks Idræts Forbund, præciseret de generelle retningslinjer for udendørsaktiviteter. Retningslinjerne er udarbejdet med fokus på idrætsaktiviteter, men kan også overføres til organisationer som FDF, fremgår det af DUFs (Dansk Ungdoms Fællesråds) hjemmeside.
Præciseringen af retningslinjerne gør det nu muligt for foreninger at gennemføre udendørsaktiviteter for op til 10 personer, så længe sundhedsmyndighedernes krav til afstand og hygiejne overholdes.
Derfor begynder vi igen - meget forsigtigt - at holde klassemøder i FDF Viborg 1. Vi kan fortsat ikke lave FDF, som vi kender det, men vi kan begynde at mødes fysisk til aktiviteter udendørs.

De nye retningslinjer bygger på Sundhedsstyrelsens generelle råd til forebyggelse af COVID-19. Det betyder, at følgende skal overholdes:
-Der må maksimalt samles 10 personer - og kun udendørs.
-Alle skal holde to meters afstand til andre.
-Kredsen skal være særligt opmærksom på høj håndhygiejne. Brug håndsprit, hvis der ikke er mulighed for at vaske hænder med vand og sæbe.
-Alle, der oplever symptomer som feber, hoste og muskelømhed, skal blive hjemme. Opståede milde symptomer skal medføre, at det pågældende medlem sendes hjem.
-Der skal så vidt muligt anvendes personlige rekvisitter og udstyr (fx sangbøger), når det er nødvendigt for aktiviteten. Er dette ikke muligt, skal kredsen være ekstra opmærksom på rengøring af fælles kontaktflader, hver gang udstyret skifter hænder.
-Aktiviteterne må kun være udendørs, og altså ikke i kredshuse eller lokaler. Hvis et toilet undtagelsesvis bruges, skal det rengøres.

FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra

Velkommen til FDF

FDF er en fritidsaktivitet for børn og unge med leg, fællesskab og sjove oplevelser. Vi bygger huler og forhindringsbaner, løser gåder og mysterier, går på opdagelse i naturen, rister skumfiduser over bål, tager på ture og lejre, klæder os ud, lytter til historier og dyster mod og med hinanden i fantasifulde discipliner.

I FDF tror vi på, at hvert enkelt menneske er skabt med værdi i sig selv, men først i mødet med andre bliver vi hele mennesker. Gode relationer giver modstandskraft og lærer børn og unge at tage ansvar for andre og værdsætte det forpligtende fællesskab.

HUSK!

- at have tøj med, så vi kan være ude
- at have tøj på, som må blive beskidt
- altid din forbundsskjorte og March & lejr
- at melde afbud, hvis du ikke kan komme

Følg os på Facebook

Hvem er vi?

FDF Viborg 1. kreds er en gammel kreds, som er startet i 1908. Vi er over 100 medlemmer i alle aldersklasser - lige fra den yngste tumling på 6 år til det ældste æresmedlem på knap 80 år.

Sådan kommer du med...

Vil du være med?
Du er altid velkommen til at prøve en aften som FDFer. Alt hvad du skal gøre er at dukke op - kig i programmet, så kan du se, hvor vi er.
Har du spørgsmål, kan du altid kontakte en af kredslederne eller klasselederen på den klasse, hvor du hører til.

Hvor holder vi til
Vores primære base er Ungdomshuset, Gravene 28, men vi mødes også ofte på Søgrunden ved nordenden af Nørresø, i vores hytte i Kokholm, eller et helt andet sted.