Når man er FDFer i FDF Viborg 1, er man til klassemøde hver onsdag ... men der sker også en masse andre ting. Vi tager på ture og lejre og vi deltager i forskellige arrangementer sammen med andre FDFere fra nær og fjern.

Sæsonafslutning

FDF-sæsonen 2018/19 er snart slut, og derfor inviterer kredsen til fællesspisning og familieaktiviteter for medlemmer, forældre og søskende Onsdag den 19. juni 2019, kl. 18.00 – 20.00 (ca.) ved Vranum Bakkehus.

I aftenens løb skal vi foruden at spise sammen opleve nogle gode familieaktiviteter, uddele årsperler og have de sidste vigtige oplysninger om sommerlejren på Møgelø.

Hent indbydelsen her

Støttekoncert for udekøkken på Søgrunden

Viborg Y's Mens Club inviterer til støttekoncert for projektet "Ud med køkkenet – Udekøkken til FDF" mandag d. 24. juni 19:30-21:00 i Viborg Domkirke. Overskuddet fra koncerten går ubeskåret til FDF Viborg 1 til etablering af et udekøkken på Søgrunden ved Nørresø, så skynd dig at købe en billet her eller ved indgangen på dagen.

Sommerlejr på Møgelø

Traditionen tro drager vi på sommerlejr på Møgelø - og denne gang er det en jubilæumslejr. Det er nemlig gang nummer 90 FDF Viborg 1 holder sommerlejr på Møgelø!

Sommerlejren er for hele kredsen. Fra de mindste tumlinge til de ældste ledere.

Vi tager afsted lørdag den 6. juli 2019, og lejren slutter fredag den 12. juli 2019.

Kredsweekend på Landkolonien Jomsborg

I weekenden den 25.-27.oktober 2019 tager alle pilte, væbnere, seniorvæbnere, seniorer og ledere på kredsweekend på Landkolonien Jomsborg.

Jomsborg er FDFs allerførste sommerlejr. Den blev til i 1905, da FDFs stifter, Holger Tornøe erhvervede stedet for at frederikbergske drenge kunne få noget frisk luft nær skov og strand.