Tidligere Vendialøb har blandt andet budt på bunker-løb, røgdykning, wake-boarding, natsejlads i kano, o-løb, klatring i højspændingsmaster, samt et væld af hjernevridende opgaver, når du allermest trænger til at sove.

Jeres fysik og hjerner vil undervejs blive udsat for mange forskellige typer udfordringer, hvor det er jeres udholdenhed, samarbejdsevner, snilde og mentale overskud, der kan gøre forskellen.

Løbet starter fredag kl. 20.00 og slutter, efter ca. 80 km vandring og et hav af spændende og udfordrende opgaver, søndag kl. 14.00. Undervejs har I selv transporteret alt, hvad I forventer at få brug for incl. mad, overnatningsgrej osv.

En måned inden Vendialøbet skydes i gang, offentliggøres en foropgave som I kan løse og medbringe resultatet af, for på denne måde at skaffe jer de første point. Foropgaven vil kunne findes her på siden.

Vendialøbet 2020

Starttidspunkt Fredag den 17. april 2020 kl. 20.00 på Hobro Banegård
Sluttidspunkt Søndag den 19. april 2020 kl. 14.00 samme sted som løbet begyndte
Pris 300 kr. pr. person
Tilmelding

Tilmelding sker via Flex Tilmeld

Foropgave Kommer senere

Hvis ikke du allerede har gjort det, så find og like os på Facebook og hold dig opdateret frem mod løbet. Her er der også god mulighed for at udveksle erfaringer med tidligere deltagere.

Et forslag til en generel pakkeliste kan du finde her – husk desuden at tjekke listen med specifikt udstyr til årets løb. Listen opdateres her på siden inden løbet.

Husk, at hvis du er under 18 år, skal du aflevere en tilladelse fra dine forældre til vand- og klatreaktiviteter.