Knob

Flagknob

Råbåndsknob

FDF Skjorten

Sådan bæres mærkerne

Mærkerne bæres som udgangspunkt på højre overarm på forbundsskjorten, ligesom man kan se på billedet. Mærkerne sættes på den elastik, der er på skjorten, som ”knappes” under flappen for oven.

En nem måde at få mærkerne på skjorten er ved at rette en papirclips ud og bukke den på midten som en smal krampe. Den kan så virke som en nål på elastikken, der derefter er meget nem at trække igennem mærket.

Alternativt kan man eksperimentere med andre måder at bære mærkerne på. Man kan trække mærkerne på et armbånd, eller en snor på rygsækken eller ens mugg. Kun fantasien sætter grænser.

Fritidspas

Som borger i Odsherred kommune har man mulighed for at søge fritidspas til sit barns fritidsbeskæftigelse, sommerlejr eller lign. Det er ikke noget vi har beslutningsret over, men noget man skal snakke med sit barns skole om. I kan læse mere om fritidspas på kommunens hjemmesiden.

Bemærk der er nye regler i 2019! Der skal indsendes et billede af det udfyldte pas. Det er derfor vigtigt at I gemmer originalpasset hele året!

Husk at det kun dækker 600 kr. - så i 2. sæson skal I selv dække differencen.

Fritidspas