1. november 2023, kl. 12.30 til ca. 15.30

Adventsaktivitet; en tur i skoven efter materiale til juledekorationer, samt fremstilling af samme. Der er selvfølgelig kaffe på kanden og en æbleskive inden turen går hjem.

  1. januar 2024, fra kl. 12

Nytårsmarch med udgangspunkt fra Skovhytterne i Marbæk. Der etableres som minimum en 5 og en 10 kilometer rute. Vi står klar med pølser og brød, samt varmt at drikke til en let frokost på ruten.

  1. og 10. marts, begge dage fra kl. 9 (du er velkommen den ene eller anden dag, eller sågar begge dage hvis du skulle have lyst til dette)

Arbejdsdage i Skovhytterne, så det bliver et endnu bedre sted, vi løfter i flok og kan derved overkomme mere en de enkles eget maksimale.

Vi sørger for morgenkaffen, frokost og hvad der ellers måtte være behov for i løbet af dagen.

Der er denne gang rigeligt med ønsker på vedligeholdelseslisten, men vi tager hvad vi kan nå og hvad vejret tillader.

Mulige opgaver spænder denne gang meget bredt ude som inde. Udenfor er der: Belægningsarbejder, opsætning af tørrestativ, afrensning af tagflader på sovehytterne og udskiftning af tagrender og tagrendenet. Inde står den på: Maling af vægge i drengehytte og opsætning af nyt loft i pigehytten, maling indvendigt i skuret, maling af nyt bagagemøbel til drengehytten, samt diverse småting som har samlet sig siden sidst.