Internationalt Projekt

Kom med til Tanzania med FDF og Danmission - Sammen tager vi arbejdshandskerne på i et projekt om bæredygtigt forvalterskab

FDF og Danmission

Samarbejde sætter fokus på håb og bæredygtig udvikling

Fra 2024 til 2027 vil vores to organisationer arbejde sammen om at udvikle aktiviteter og formidling til børn og unge i FDF med fokus på grøn bæredygtig udvikling i Tanzania. Her arbejder Danmission med lokale organisationer og kirker om at løse konflikter og udfordringer forårsaget af mangel på naturressourcer som konsekvens af klimakrisen og miljøproblemer.

Det samarbejdet mellem FDF og Danmission sætter fokus på bæredygtig grøn udvikling i Tanzania. Vores to organisationer vil give børn og unge i FDF forståelse for, hvilke konsekvenser klima- og miljøkrisen har for unge tanzanianere og vise, at bæredygtig handling nytter

Klimakrise, krige og fattigdom. Ser man ud i verden og mod det globale syd, er det nemt som barn og ung at føle sig modløs. Derfor har FDF og Danmission indgået en fireårig aftale om et samarbejde, der skal skabe global forståelse og inspirere børn og unge til at tage del i at løse globale udfordringer.

Det fælles projekt

Målet er at klæde børn og unge i FDF på til at forstå og engagere sig i globale problemstillinger, samtidig med at projektet skaber bedre levevilkår for udsatte og sårbare lokalsamfund i Tanzania.

Du kan være med!

Lige nu arbejder formandskabet for det nye projekt på at rekruttere flere medlemmer til projektgruppen. Inden sommerferien afholdes første møde i projektgruppen og til august afholder FDF og Danmission fælles workshop om hvordan det nye projekt skal forme sig. I FDF bliver der i maj måned ‘open-call’ for medlemmer som kunne have lyst til engagere sig.

Kort om Danmission

Danmission er Danmarks ældste missions- og udviklingsorganisation, som arbejder med indsatsområderne samfundsrelevant teologi, dialog og fredsskabelse og grønt bæredygtigt forvalterskab i 11 lande i Afrika, Asien og Mellemøsten.

Mamma Mercy i majsmarken