mange muligheder som

Frivillig i FDF

Når du er frivillig voksen i FDF, er der rigtig mange muligheder for at engagere sig!

FDF er fyldt med frivillige engagerede voksne, som har påtaget sig alle mulige roller, ansvarsområder og arbejdsopgaver – alt sammen for at gøre FDF endnu mere spændende for os alle sammen.

Herunder har vi samlet et overblik med mange af de muligheder du har, for at engagere dig i FDF.

Frivillig voksen i en FDF-kreds

Alle voksne i FDF er medlem af en lokal FDF-kreds. Her kan man udfolde sit lokale engagement og eks. blive klasseleder, kredsleder eller bestyrelsesmedlem. I kredsen er der ofte let til handling og dermed er det let at gøre en forskel, hvis du gerne vil arrangere, afvikle eller udvikle.

Ønsker du at gøre en forskel i din lokale FDF-kreds, skal du kontakte kredslederen.

Frivillig i netværk

Et netværk består typisk af en håndfuld kredse, som enten geografisk eller interessemæssigt afholder møder og/eller arrangementer sammen. Alle netværk bestemmer selv deres struktur og hvad de vil tilbyde og arbejde med. Det er meget forskelligt fra netværk til netværk hvor ofte man mødes – og lige ledes hvad netværket tilbyder.

Som frivillig voksen i FDF kan du for eksempel melde dig som netværksleder. Det er den person som indkalder til netværksmøder m.v. Der kan være flere andre spændende roller i netværket, så kontakt netværkslederen, hvis du vil høre mere om mulighederne i dit netværk.

Frivillig i landsdelen

Alle kredse og netværk hører til en landsdel. I landsdelen er der mange muligheder for at engagere sig, for FDFs 8 landsdele arrangere hver især både lejre, ture, arrangementer og uddannelse. De enkelte landsdele styres af en landsdelsledelse, som består af 5-8 frivillige FDFere.

Mulighederne i landsdelen er rigtig mange – og du kan med fordel tage et kig på din landsdels-hjemmeside, hvor der ofte både er overblik over aktiviteterne.

Frivillig i arenaen

FDFs arbejdsgrupper, fora, udvalg og redaktioner er samlet i »Arena«. Her har en gruppe frivillige voksne, meldt sig til at løse en bestemt opgave for Forbundet. Det er for eksempel Væbnermesterskabet, Seniorfestival, samfundsengagementsudvalget, trosudvalget, legeudvalget, kurser, redaktionen for Sille og Sigurd, uddannelsesforum og mange flere.

Frivillig i hovedbestyrelsen

Hvert andet år (lige år) mødes repræsentanter fra alle FDFs kreds til landsmøde. FDFs hovedbestyrelsen består af 11 frivillige FDFere, som alle er blevet valgt af landsmødet.

Job i FDF

Der findes ansatte i FDF som er lønnet. Her kan du se aktuelle stillinger.

Hvis du ønsker at sende en uopfordret ansøgning, kan du registrere dig i FDFs jobagent.

Arenaen søger