Ulla Visbech

Kandidat til FDFs hovedbestyrelse 2022

BESKÆFTIGELSE

Kulturchef i Esbjerg Kommune

 

FDF-CV

Aktuelt

Medlem af FDFs hovedbestyrelse 2018-2022

Hovedbestyrelsens kontaktperson i FDF Landsdel 5 og 6

Medlem af Uddannelsesforum

Medlem af Skoleforum

Bestyrelsesmedlem på Silkeborg Højskole

Bestyrelsesmedlem på Kongeådalens Efterskole

 

Tidligere

Formand for FDFs beklædningsudvalg

Bestyrelsesmedlem i FDF Kolding 2

Medlem af landslejrudvalget for FDF Landslejr 2016

medlem af FDFs uddannelsesudvalg

Udvikler og instruktør på kurset Ledelse af Frivillige

Medlem af distriktsledelsen i Sønderjyllands Distrikt

Pilte- og væbnerleder, lejrtante og kredsleder i FDF Vilstrup

Pilt, væbner og senior i FDF Ballerup

 

MÆRKESAGER

Mere FDF

FDF er verdens bedste ide, og derfor skal alle børn og unge have mulighed for at gå til FDF

I den forgangne HB-periode har jeg været med til at skrive FDFs strategi ”Sammen giver vi flere børn og unge et ståsted i FDF”. Med strategien har vi sat os for at åbne FDF-døren for flere. Vi har taget hul på arbejdet, men der er stadig mange pletter i Danmark hvor der ikke er en FDF-kreds og hvor børn ikke har mulighed for at blive en del af vores fantastiske fællesskab. Jeg anser derfor ikke arbejdet færdiggjort og mit allerstørste mål er, at mange flere børn, unge og voksne skal være en del af FDF-fællesskabet, det sjove og det skøre. FDF er alt for godt til, at vi putter det for os selv.

 

Mere Sang og Musik i FDF

Vi har i FDF en stor og unik tradition for også at møde børn & unge med sang og musik. Orkesterarbejde, multimusik, tambourkorps, sang og egne sangbøger er en stor del af FDFs historie.

Det er svært at forestille sig et FDF-møde uden en sang fra March & Lejr eller en landslejr uden en landslejrsang og musikoplevelser.

Vi mangler dog i FDF et miljø for vækstlaget, steder hvor du også kan lave musik og sang, selvom du kun kender March og Lejr eller kan spille tre greb på guitar og som giver dig lyst til at løfte musikglæden hjemme i kredsen. Det er også kun forundt de ældste børn i FDF at møde suset ved at sidde sammen med tusinde andre FDFer og skråle ”Her er de store” eller føle sig forbundet ved at synge ”Her fik vi lov at være” – derfor drømmer jeg om at vi får lavet nogle store ”lejrbålsarrangementer” med sang, musik og lejrbålsunderholdning hvor alle børn i FDF kan deltage og opleve suset.