FDF Orkesterkursus for alle

En uge fuld af musik, leg og hygge. Sidder du og trænger til udfordringer, eventyr, skæg og ballade - og masser af musik. 

Kurset er for alle musikere i FDF, KFUM, garder og alle andre, der spiller på et brassband-instrument eller slagtøj. Er du ikke FDFer, betaler du et lille gebyr ved tilmelding. 

På FDF Orkesterkursus vil meget dygtige instruktører, dirigenter og delkursusledere sørge for, at du og alle andre unge og gamle får en pragtfuld uge i musikkens tegn på FDFs største musikkursus. 

Du skal på orkesterskursus for at spille og lære en masse igennem en hel uge. Samtidig får du mulighed for at optræde sammen med alle dine nye venner til en flot kursuskoncert. Sammen med alle de andre på orkesterkursus leger, spiller og udfordres du på dit instrument.

FDF Orkesterkursus tilbyder flere niveauer, hvor du kan få undervisning på lige netop det niveau som passer dig. Så uanset om du er helt ny i kredsens elevorkester eller har spillet på dit instrument i mange år – har vi et tilbud til dig! En stor del af kurset vil du være sammen med den gruppe, du har tilmeldt dig. Her vil du få undervisning på dit instrument, spille i ensemble og stort orkester. Det er også i din gruppe, vi hygger, når der ikke er fællesprogram. Dine instruktører vil sørge for, at du får det helt specielt godt i netop din gruppe. 

Orkesterkurset er også fællesoplevelser sammen med resten af kurset. Vi spiser sammen og har fælles velkomstaften, Massed Band (alle deltagere spiller samtidigt), gudstjeneste, festaften og selvfølgelig den store afslutningskoncert. Derudover mødes vi hver dag efter aftensmaden til fælles aftenandagt. Morgensang foregår i grupperne.