Mød nogle af de nye kredse

At starte en ny FDF-kreds er en sjov proces, hvor du som initiativtager har kæmpe indflydelse på både processen, de fysiske rammer, kredsens hjørnesøjler og ikke mindst hvordan kredsen skal optræde i lokalmiljøet. Herunder kan du møde nogle af de nye kredse i FDF og læse lidt om hvordan det lykkedes dem at starte op. 

Bliver du mere nysgerrig og ønsker at få kontakt til en af kredsene, så hjælper vi gerne med at formidle kontakt, så du kan få direkte kontakt med initiativtagerne.

FDF F 10 Solbjerg

To FDFere stod i spidsen for projektet om at starte en ny kreds på Frederiksberg. 

Efter nogle måneders arbejde, hvor der både blev fundet bestyrelse og ledere, fik kredsen også lagt sine grundsten, ønsker, drømme, visioner og planer for deres kreds.  

Kredsen havde første møde i august '21.

Læs artiklerne: Ny kreds på Frederiksberg

FDF Lem

Én FDFer ville gøre en forskel for den lille landsby og efter få måneder lykkedes det at stifte kredsen i sommeren '21.  

Kredsen har nu ca 25 børn og 4 leder samt en fuld bestyrelse bestående af forældre. 

Læs artiklen: Ny kreds i Lem

FDF Ringkøbing

En håndfuld voksne FDFere i Ringkøbing ønskede at starte en kreds. På få måneder kom både bestyrelse, lederflok og kredshus i stand og i marts 2020 blev kredsen stiftet og de første børnemøder afholdt. 

Kredsen formåede at skaffe flere gode sponsorater i form af både penge, kredshus, skilte m.m. 

FDF Aabenraa

Ni voksne i Aabenraa mødte op til opstartmøde i maj 2019 og meldte sig klar til opgaven om at starte en ny FDF-kreds i byen. 

Kredsen har base i og omkring menighedslokalerne i den indre by og allerede i november 2019 var de klar til at afholde deres første rigtige børnemøde.

FDF Vesterbro

En flok FDFere fra København kunne i 2018 afholde stiftende generalforsamling, da de efter få måneders arbejde var lykkedes med at finde både ledere og bestyrelse. 

FDF Vesterbro havde 20 medlemmer efter kun tre måneder og er vokset lige siden til i dag at tælle over 60 medlemmer.

FDF Karlstrup

En flok voksne manglede en FDF-kreds i byen og besluttede sig for at lave en selv. I 2018 blev kredsen stiftet og afholdte sine første møder. Kredsen har store drømme, men fokuserer på at lave familie FDF.