Internationale kurser

Kom med på internationale kurser rundt omkring i hele verden og få indsigt og udsyn!

CrossCulture er fællesnævneren

Når FDFere hvert år tager med CrossCulture på tur er det altid kurser og arrangementer hvor FDFs Internationale Forum står som afsender på indbydelsen. Gennem Internationalt Forums arbejde holdes der styr på netværk i hele verden, som hvert år udbyder kurser og aktiviteter for Unge. Med CrossCulture møder du de lande vi rejser til på en ny og anderledes måde end at tage på turisttur. Vi kommer ind under huden på de lande, mennesker og kulturer vi møder. 

Hver år er der disse tre faste kurser til dig

Easter Course - European Fellowship

Hvert år afholder European Fellowship et påskekursus for unge mellem 17 og 25 år. Det arrangeres af en planlægningsgruppe med repræsentanter fra en række forskellige organisationer i netværket. Stedet og temaet skifter fra år til år, men hver gang er der masser af inspiration og erfaringer at hente fra unge fra en lang række af FDFs europæiske samarbejdsorganisationer.

 

Euro Course - FIMCAP

Kurset er et internationalt lederkursus for ledere fra 18 - 26 år fra hele Europa. Du får mulighed for at udveksle erfaringer med andre og for at tænke i et større perspektiv. Du vil helt sikkert opleve frivilligt arbejde på nye måder. 

 

EuroCAMP - FIMCAP

Et Sommer-seniorkursus arrangeret af en FDFs partnerorganisationer i Europe. På kurset
samles unge fra hele Europa for at udveksle lege og lære af hinanden.
 

Læs meget mere om de internationale kurser og andre muligheder for internationalt arbejde på CrossCulture's egen hjemmeside.