Bondepiger med slør
Desserter trangiadesserter
Indsendt af
Beskrivelse
Rugbrødet rives og svitses i olie og sukker på panden, til det er sprødt. Blandingen spredes ud på et fad og afkøles. Madæblerne skrælles og skæres i mindre stykker, som koges sammen med sukker og en smule vand til grød. Derefter smages æblegrøden til og afkøles. Det svitsede rugbrød og æblegrøden lægges skiftevis i lag i portionsglas. Det pyntes med flødeskummet, der er vendt med fromage frais og smagt til med sukker. Det hele pyntes med ribsgele.
Deltagere
4 - 4 personer
Varighed
45 min.
Inde/ude
Indendørs
Materialer
250 gram
rugbrød
1 spiseske
olie
25 gram
sukker
1 halvt kilo
madæbler
50 gram
sukker
1 halv dl
piskefløde
2 dl
fromage frais
1 spiseske
sukker
1 smule
ribsgele