Grillet tortillatærte med pære, æble og marcipan
Desserter|Trangiadesserter
Indsendt af
Beskrivelse
Læg tortillaen i en rund foliebakke og fordel abrikos-marmeladen med en ske. Fjern kernehuset på pæren og æblet. Skær tynde skiver af pæren, æblet og de 250 g ODENSE Ren Rå Marcipan. Fordel marcipanskiverne skiftevis med pære/æble skiverne oven på tortillaen. Riv de resterende 50 g ODENSE Ren Rå Marcipan over tærten, og drys med lidt flormelis.
Læg en uglaseret klinke på grillen og sæt tærten ovenpå. (Klinken er med til at styre den kraftige undervarme). Bag den i ca. 15 min med lukket låg, til marcipanen er sprød.
Bemærkning
Tilbehør: vanilleis, creme fraiche eller frisk frugt.
Deltagere
6 - 6 personer
Varighed
30 min.
Inde/ude
Udendørs
Materialer
1 styk
tortilla pandekage
300 gram
marcipan
1 styk
pære
1 styk
æble
1 spsk
abrikosmarmelade
1 smule
flormelis