Grillet tortillatærte med pære, æble og marcipan

Desserter|Trangiadesserter

Hurtig og nem tærte, lavet over bål. Velegnet til dessert.

Indsendt af

Beskrivelse

Læg tortillaen i en rund foliebakke og fordel abrikos-marmeladen med en ske. Fjern kernehuset på pæren og æblet. Skær tynde skiver af pæren, æblet og de 250 g ODENSE Ren Rå Marcipan. Fordel marcipanskiverne skiftevis med pære/æble skiverne oven på tortillaen. Riv de resterende 50 g ODENSE Ren Rå Marcipan over tærten, og drys med lidt flormelis.

Læg en uglaseret klinke på grillen og sæt tærten ovenpå. (Klinken er med til at styre den kraftige undervarme). Bag den i ca. 15 min med lukket låg, til marcipanen er sprød.

Bemærkning

Tilbehør: vanilleis, creme fraiche eller frisk frugt.

Deltagere

6 - 6 personer

Varighed

30 min.

Inde/ude

Udendørs

Materialer

1 styk tortilla pandekage
300 gram marcipan
1 styk pære
1 styk æble
1 spsk abrikosmarmelade
1 smule flormelis