Muldvarpeskud

Desserter trangiadesserter

En lækker dessert med blandt andet svesker.

Indsendt af

Beskrivelse

Sveskerne koges i vandet til de er møre - ca. 15 minutter - og afkøles. Mandlerne smuttes og ½ - 1 mandel kommes i hver sveske. Sveskerne toppes op på et fad.

Æg, sukker, maizena og mælk piskes sammen i en gryde og varmes op under piskning. Vanille røres i og cremen afkøles. Fløden piskes stiv og vendes i cremen. Cremen hældes over sveskerne og chokoladen rives og drysses over.

Deltagere

4 - 4 personer

Varighed

25 min.

Inde/ude

Indendørs

Materialer

1 pose svesker
2 dl vand
30 gram mandler
3 styk æg
3 spiseske sukker
1 og en halv spiseske maizena
4 dl mælk
1 teske vanille
1 og en halv dl piskefløde
100 gram chokolade