Muldvarpeskud
Desserter trangiadesserter
Indsendt af
Beskrivelse
Sveskerne koges i vandet til de er møre - ca. 15 minutter - og afkøles. Mandlerne smuttes og ½ - 1 mandel kommes i hver sveske. Sveskerne toppes op på et fad.
Æg, sukker, maizena og mælk piskes sammen i en gryde og varmes op under piskning. Vanille røres i og cremen afkøles. Fløden piskes stiv og vendes i cremen. Cremen hældes over sveskerne og chokoladen rives og drysses over.
Deltagere
4 - 4 personer
Varighed
25 min.
Inde/ude
Indendørs
Materialer
1 pose
svesker
2 dl
vand
30 gram
mandler
3 styk
æg
3 spiseske
sukker
1 og en halv spiseske
maizena
4 dl
mælk
1 teske
vanille
1 og en halv dl
piskefløde
100 gram
chokolade