Lune abrikoser med mascarponecreme
Desserter|Trangiadesserter
Indsendt af
Beskrivelse
Bland vanillemarv, sukker og vand i en gryde og giv det et opkog. Halver abrikoserne og kasser stenene. Vend abrikoserne i den varme sukkerlage, lad dem simre 3 min. og tag dem af varmen.
Pisk mascarponeosten sammen med fintrevet citronskal, flormelis og æggeblommer. Pisk æggehviderne stive og vend dem i cremen. Anret abrikoserne med creme og drys med knuste makroner
Deltagere
4 - 4 personer
Varighed
20 min.
Inde/ude
Indendørs
Udendørs
Materialer
1 styk
stang vanille
1.5 deciliter
sukker
1.5 deciliter
vand
750 gram
abrikoser
150 gram
mascarpone
1 styk
citron
3 spsk
flormelis
2 styk
pasturiseret æggeblomme
1.5 styk
pasteuriserede æggehvide
4 styk
makroner