Is på privmitiv maner
Desserter|Trangiadesserter
Indsendt af
Beskrivelse
Varm fløden op til kogepunktet (den må ikke koge). Bland æggeblommer, sukker og vanilie sukker. Hæld langsomt den varme fløde ned i æggemassen under omrøring. Lad massen afkøle. Frys isen i små mængder ved hjælp af to skåle, is, salt og noget vand.
Placér de to skåle oven i hinanden med knust is imellem. I isen drysses salt, og der hældes et par dl vand i. Rør nu rundt i is-massen, indtil den er som softice - det tager lidt tid.
Put evt. chokoladestykker eller knuste rutebiler i, men først når isen er færdig.
Deltagere
2 - 2 personer
Varighed
45 min.
Inde/ude
Indendørs
Udendørs
Materialer
40 gram
pasturiseret æggeblomme
1 knap
vaniliesukker
0.25 liter
fløde