Stegte ris med hvidløgsrejer

Den varme mad|Fisk

stagte ris med rejer og grønsager vendt i soja.

Indsendt af

Beskrivelse

Risen koges efter anvisning. Løget skæres i tynde både. Chilien skæres i skrå ringe og kernerne fjernes. Løg og chili svitses i olie (1 spsk) på en stor pande. Bønnerne svitses med. Den nykogte ris vendes med grøntsagerne på panden. Rejerne pilles og svitses i olie på en anden pande, sammen med hvidløg i ca. 1 min. Lidt soyasauce hældes over rejerne og rejerne vendes i risen.

Deltagere

4 - 4 personer

Varighed

60 min.

Inde/ude

Indendørs
Udendørs

Materialer

3 deciliter ris
1 styk løg
1 styk chili
2 spsk olie
200 gram grønne bønner
300 gram tigerrejer
2 fed hvidløg
1 smule sojasovs