Amerikanske pandekager

Desserter|Trangiadesserter

Tag en bid af USA, med amrikanske pandekager.

Indsendt af

Beskrivelse

Sigt de tørre ingredienser i en skål, og lav en fordybning i midten. Slå ægget ud, og kom halvdelen af mælken sammen med olien og pisk kraftigt.

Dejen skal være en anelse tykkere end pandekagedej. Kom smør på panden og lad det bruse op uden at blive brunt. Kom klatter af dej i en cirkel på panden med en ske, pandekagerne skal være ca. 8 cm i diameter. Klatterne vendes, når undersiden er gylden og bages færdig. Kan også bages i en Blinispande .

Servér en stabel med ahorn sirup og friske blåbær

Bemærkning

Tilbehør: Ahorn sirup og friske blåbær.

Deltagere

4 - 4 personer

Varighed

60 min.

Inde/ude

Indendørs

Materialer

250 gram mel
25 gram rørsukker
2 tsk bagepulver
1 smule salt
1 styk æg
2.5 deciliter mælk
1 spsk olie