Amerikanske pandekager
Desserter|Trangiadesserter
Indsendt af
Beskrivelse
Sigt de tørre ingredienser i en skål, og lav en fordybning i midten. Slå ægget ud, og kom halvdelen af mælken sammen med olien og pisk kraftigt.
Dejen skal være en anelse tykkere end pandekagedej. Kom smør på panden og lad det bruse op uden at blive brunt. Kom klatter af dej i en cirkel på panden med en ske, pandekagerne skal være ca. 8 cm i diameter. Klatterne vendes, når undersiden er gylden og bages færdig. Kan også bages i en Blinispande .
Servér en stabel med ahorn sirup og friske blåbær
Bemærkning
Tilbehør: Ahorn sirup og friske blåbær.
Deltagere
4 - 4 personer
Varighed
60 min.
Inde/ude
Indendørs
Materialer
250 gram
mel
25 gram
rørsukker
2 tsk
bagepulver
1 smule
salt
1 styk
æg
2.5 deciliter
mælk
1 spsk
olie