Grøntsagslasagne

Vegetarretter

Lækker grønsagslasagne lavet både i bål og ovn.

Indsendt af

Beskrivelse

Rist de røde og gule pebre i et bål direkte over flammerne ved meget hård varme indtil de er helt sorte. Halver pebrene, rens dem og pil alt det sorte af. Skær squash og artiskokker i tynde skiver. Strimmel løgene. Læg alle ingredienser lagvis i en olivenolie smurt bradepande, krydder mellem lagene med parmesanost, salt og peber. Bages i en ovn i ca. 1 time. Retten får sin dejlige smag, ved at peberne ristes over flammerne og dermed får en nøddeagtig smag.

Deltagere

10 - 10 personer

Varighed

60 min.

Inde/ude

Indendørs
Udendørs

Materialer

5 styk rød peberfrugt
5 styk gul peberfrugt
3 styk squash
3 styk løg
10 styk artiskok
1 smule timian
500 gram ost
1 smule olivenolie