Grøntsagslasagne
Vegetarretter
Indsendt af
Beskrivelse
Rist de røde og gule pebre i et bål direkte over flammerne ved meget hård varme indtil de er helt sorte. Halver pebrene, rens dem og pil alt det sorte af. Skær squash og artiskokker i tynde skiver. Strimmel løgene. Læg alle ingredienser lagvis i en olivenolie smurt bradepande, krydder mellem lagene med parmesanost, salt og peber. Bages i en ovn i ca. 1 time. Retten får sin dejlige smag, ved at peberne ristes over flammerne og dermed får en nøddeagtig smag.
Deltagere
10 - 10 personer
Varighed
60 min.
Inde/ude
Indendørs
Udendørs
Materialer
5 styk
rød peberfrugt
5 styk
gul peberfrugt
3 styk
squash
3 styk
løg
10 styk
artiskok
1 smule
timian
500 gram
ost
1 smule
olivenolie