Couscous med rejer
Andet
Indsendt af
Beskrivelse
Finhak kaloteløgene. Kog vandet.
Følgende er til Marianaden:
½ dl sherryvineddike. ½ dl olivenolie. 3 finthakkede skalotteløg. 2 tsk knuste korianderfrø.
Kom safran og salt i kogende vand. Hæld det over couscoussen, dæk den til og stil den til afkøling. Snit purløg og peberfrugter fint. Skær rejerne i strimler og svits dem kort i olien.
Bland alle ingredienser til marinaden. Rod op i den afkølede couscous med en gaffel og bland marinaden i. Vend grønsager og rejer i couscoussen og pynt med både af sherrytomater.
Deltagere
10 - 10 personer
Varighed
75 min.
Inde/ude
Indendørs
Udendørs
Materialer
600 gram
couscous
6 deciliter
vand
1 tsk
safran
1 bundt
purløg
2 styk
gul peberfrugt
20 styk
kinarejer
300 gram
ærter
300 gram
sherrytomater
0.5 deciliter
sherryvineddike
3 styk
skalotteløg
2 tsk
korianderfrø