Couscous med rejer

Andet

Couscous med rejer og svitsede grønsager.

Indsendt af

Beskrivelse

Finhak kaloteløgene. Kog vandet.

Følgende er til Marianaden:

½ dl sherryvineddike. ½ dl olivenolie. 3 finthakkede skalotteløg. 2 tsk knuste korianderfrø.

Kom safran og salt i kogende vand. Hæld det over couscoussen, dæk den til og stil den til afkøling. Snit purløg og peberfrugter fint. Skær rejerne i strimler og svits dem kort i olien.

Bland alle ingredienser til marinaden. Rod op i den afkølede couscous med en gaffel og bland marinaden i. Vend grønsager og rejer i couscoussen og pynt med både af sherrytomater.

Deltagere

10 - 10 personer

Varighed

75 min.

Inde/ude

Indendørs
Udendørs

Materialer

600 gram couscous
6 deciliter vand
1 tsk safran
1 bundt purløg
2 styk gul peberfrugt
20 styk kinarejer
300 gram ærter
300 gram sherrytomater
0.5 deciliter sherryvineddike
3 styk skalotteløg
2 tsk korianderfrø