Ladekage a la Sletten
Bagning
Indsendt af
Beskrivelse
200 g margarine, 7 spsk kaffe, 2½ spsk kakao, 3 spsk vanilje, 5 dl kokosmel og 7½ dl flormelis bruges til glasur.
Sukker og æg piskes hvidt og skummende.
Mel, vanille, kakao og bagepulver blandes og vendes i æggemassen skiftevis med kaffen.
Til sidst tilsættes det smeltede smør.
Bages i smurt bradepande 20-30 min. ved ca. 180.
Efter afkøling påsmøres glasuren, som er varmet op i en gryde.
Deltagere
10 - 10 personer
Varighed
60 min.
Inde/ude
Indendørs
Materialer
5.75 deciliter
sukker
4 styk
æg
0.75 deciliter
kaffe
7.5 deciliter
mel
4 tsk
vanilje
3 spsk
kakao
4 tsk
bagepulver
300 gram
margarine
200 gram
margarine
7 spsk
kaffe
2.5 spsk
kakao
3 spsk
vanilje
5 deciliter
kokosmel
7.5 deciliter
flormelis