Kylling i Cashewnøddesauce

Made In India - Missionsprojekt

Klassisk indisk ret som går godt sammen med ris.

Indsendt af

Beskrivelse

Skær løget i kvarte og kom det i en food processor eller blender. Blend i cirka 1 minut. Tilsæt tomatpure, cashewnødder, garam masala, hvidløg, chilipulver, citronsaft, gurkemeje, salt og yoghurt og blend i yderligere 1 – 1½ minut. Opvarm olien i en gryde og hæld krydderiblandingen i. Steg i 2 minutter ved jævn varme. Tilsæt koriander, sultanas og kylling og steg i yderligere 1 minut. Tilsæt champignoner og vand, og lad det simre. Læg låg på og lad det koge ved svag varme i cirka 10 minutter eller mere til saucen er jævn, og kyllingen er gennemstegt.

Bemærkning

Man får denne ret til ris, sammen med evt. chutney.

Deltagere

10 - 10 personer

Varighed

75 min.

Inde/ude

Indendørs
Udendørs

Materialer

5 styk løg
5 spsk tomatpure
125 gram cashewnødder
4 tsk garam masala
3 fed hvidløg
2.5 tsk chilipulver
2.5 spsk citronsaft
0.75 tsk gurkemeje
2.5 tsk salt
2.5 spsk yoghurt naturel
5 spsk majsolie
2.5 spsk koriander
1125 gram kyllingebryst
400 gram champignon
7.5 deciliter vand