Kylling i Cashewnøddesauce
Made In India - Missionsprojekt
Indsendt af
Beskrivelse
Skær løget i kvarte og kom det i en food processor eller blender. Blend i cirka 1 minut. Tilsæt tomatpure, cashewnødder, garam masala, hvidløg, chilipulver, citronsaft, gurkemeje, salt og yoghurt og blend i yderligere 1 – 1½ minut. Opvarm olien i en gryde og hæld krydderiblandingen i. Steg i 2 minutter ved jævn varme. Tilsæt koriander, sultanas og kylling og steg i yderligere 1 minut. Tilsæt champignoner og vand, og lad det simre. Læg låg på og lad det koge ved svag varme i cirka 10 minutter eller mere til saucen er jævn, og kyllingen er gennemstegt.
Bemærkning
Man får denne ret til ris, sammen med evt. chutney.
Deltagere
10 - 10 personer
Varighed
75 min.
Inde/ude
Indendørs
Udendørs
Materialer
5 styk
løg
5 spsk
tomatpure
125 gram
cashewnødder
4 tsk
garam masala
3 fed
hvidløg
2.5 tsk
chilipulver
2.5 spsk
citronsaft
0.75 tsk
gurkemeje
2.5 tsk
salt
2.5 spsk
yoghurt naturel
5 spsk
majsolie
2.5 spsk
koriander
1125 gram
kyllingebryst
400 gram
champignon
7.5 deciliter
vand