Indisk Dahl

Den varme mad

Dahl er en krydret og velsmagende indisk ret.

Indsendt af

Beskrivelse

Skær kartofler, løg, porrer og aubergine i tern på ½ x ½ cm.

Hak chili og hvidløg.

Steg kartoflerne i olie i en wok i 5 min.

Tilsæt de resterende ingredienser og steg videre i ca. 10 min.

Tilsæt tomatpure og ca. ½ l vand.

Kog i ca. 10 min eller indtil kartoflerne og linserne er kogte.

Smag til med chili og garam masala.

Denne ret giver en rigtig god varme.

Bemærkning

Tilbehør: Pappadums og yoghurt.

Deltagere

10 - 10 personer

Varighed

60 min.

Inde/ude

Indendørs
Udendørs

Materialer

1 styk aubergine
2 styk løg
6 fed hvidløg
1000 gram kartofler
3 styk porrer
500 gram linser
2 styk chili
1 spsk garam masala
6 spsk tomatpure