Indisk Dahl
Den varme mad
Indsendt af
Beskrivelse
Skær kartofler, løg, porrer og aubergine i tern på ½ x ½ cm.
Hak chili og hvidløg.
Steg kartoflerne i olie i en wok i 5 min.
Tilsæt de resterende ingredienser og steg videre i ca. 10 min.
Tilsæt tomatpure og ca. ½ l vand.
Kog i ca. 10 min eller indtil kartoflerne og linserne er kogte.
Smag til med chili og garam masala.
Denne ret giver en rigtig god varme.
Bemærkning
Tilbehør: Pappadums og yoghurt.
Deltagere
10 - 10 personer
Varighed
60 min.
Inde/ude
Indendørs
Udendørs
Materialer
1 styk
aubergine
2 styk
løg
6 fed
hvidløg
1000 gram
kartofler
3 styk
porrer
500 gram
linser
2 styk
chili
1 spsk
garam masala
6 spsk
tomatpure