Bliv medlem af FDF

Tag del i legen - bliv medlem af FDF.

Bliv FDFer

Børn og unge meldes ind i FDF via den lokale kreds. Kontingentet varierer fra kreds til kreds.

Bliv leder

Er du over 18 år, kan du blive frivillig leder i FDF.  Som leder får du selv mange gode oplevelser, et tæt fællesskab, praktiske ledelseserfaringer og mulighed for en bred lederuddannelse. Det viser sig i praksis både at pynte på ethvert CV og give erfaringer, der kan udnyttes i mange jobs i erhvervslivet. Kontakt en kreds nær dig, for at høre mere om mulighederne i dit lokalområde. 

Medlem af FDF Landskreds

Har du lyst til at være medlem af FDF, uden at være tilknyttet en bestemt kreds, kan du blive medlem af FDF Landskreds. 

Er man tilmeldt FDF Landskreds kan man deltage på FDFs arrangementer og modtager landsforbundets medlemsblade/-udgivelser, ligesom alle andre medlemmer af FDF. Dette medlemskab er primært tiltænkt tidligere kredsaktive, som ikke længere har tilknytning til en lokal kreds.

For at blive medlem af FDF Landskreds skal man skrive en email til FDF@FDF.dk, med navn, adresse, fødselsdag og oplysning om evt. tidligere medlemskaber. Efter første kontingentbetaling bliver man medlem.

Som medlem af FDF Landskreds betaler man kontingent hvert halve år - pt. 200 kr. halvårligt (2017-sats).

Er du ikke medlem af FDF

Deltagelse i landsforbundets arrangementer kræver medlemskab af FDF. Er du ikke medlem af FDF, skal du betale et gebyr for din deltagelse. Prisen lægges oven i stævne- eller kursusbetalingen.