FDF Orkesterkursus for alle

En uge fuld af musik, leg og hygge. Sidder du og trænger til udfordringer, eventyr, skæg og ballade - og masser af musik. Næste gang 12.-18. oktober 2019 på Rosborg Gymnasium i Vejle.

Invitationen fra sidste år kan du se her

På FDF Orkesterkursus vil meget dygtige instruktører, dirigenter og delkursusledere sørge for, at du og ca. 150 andre unge og gamle får en pragtfuld uge i musikkens tegn på FDFs største musikkursus!

Vi samler et stærkt hold af frivillige, professionelle og engagerede instruktører, der kan undervise lige netop dig. FDF Orkesterkursus er en integreret del af FDF Lederuddannelse.

FDF Orkesterkursus tilbyder i 2019 fire riger med i alt seks delkurser, hvor du kan få undervisning på lige netop dit musikalske niveau. Så uanset om du er helt ny i kredsens elevorkester eller har spillet på dit instrument i mange år – har vi et tilbud til dig!

Alle musikere i FDF, KFUM, garder og alle andre, der spiller på et brassband-instrument eller slagtøj. Er du ikke FDFer, betaler du et lille gebyr ved tilmelding. Deltager du i flere FDF arrangementer i løbet af et år, kan du overveje medlemskab af FDF.

Følg os på Facebook.