FDF Nakskov kommer ud

FDF Nakskov rykkede ud af kredshuset og ind i et boligområde for at lave vinterferieaktiviteter i samarbejde med kommunen.

23. Feb 2016
Mai Christensen

Leg, bål og bobler var nogle af ingredienserne, da FDF Nakskov lavede eftermiddagsaktiviteter i vinterferien.


Hos FDF Nakskov er man fast besluttet på, at det at være FDF-kreds forpligter: Både at skabe et frirum for kredsens børn, men også de børn, der endnu ikke har fundet vej til kredshuset. Derfor havde kredsen i samarbejde med kommunen arrangeret en aktivitetseftermiddag for børnene i to socialt belastede boligområder, som kredsen støder op til. Arrangementet fandt sted onsdag i vinterferien, hvor 30 børn fra området sammen med tre ledere fra kredsen var med til at bage pandekager, lave kæmpe sæbebobler og slå søm i en træklods. En ubetinget succes, som ifølge Henrik Søllner, der er leder i FDF Nakskov, både er med til at gøre relationerne på tværs stærkere og knytte ledergruppen tættere sammen.


- For os ledere betyder det noget at vise fanen andre steder. Vi går meget op i at skulle vokse sammen. Vi prøver at komme ud af sneglehuset, så vi kan gøre opmærksom på os selv og komme tættere på hinanden. Vi er både os selv i kredsen, men vi skal jo også ud at lege med verden, siger Henrik Søllner, der er leder i FDF Nakskov.