Nyt og unikt samarbejde med Eventyrsport

KFUM-Spejderne og FDF har indgået aftale med outdoorbutikken Eventyrsport om salg af uniformer, skjorter og logovarer.

09. Feb 2023
Jasmin Palander Sørensen

Foto: Christian Kyed

Det nye partnerskab træder i kraft den 1. marts 2023 og betyder, at Eventyrsports 16 butikker landet over fremover vil tilbyde spejdere og FDFere kvalitetsvarer, som kan prøves og bestilles i de fysiske butikker samt bestilles online på eventyrsport.dk.

Attraktiv aftale

KFUM-Spejderne og FDF er meget glade for det nye samarbejde, der er resultatet af en udbudsrunde og en efterfølgende grundig forhandlingsproces.

”Efter at have været i dialog med flere potentielle samarbejdspartnere er valget faldet på Eventyrsport, som har præsenteret den i særklasse mest attraktive samarbejdsmodel til stor glæde for vores medlemmer. Vi har været igennem en spændende proces, og vil gerne takke Eventyrsport for en meget åben og ærlig drøftelse,” siger Ole Buch Rahbek, generalsekretær i KFUM-Spejderne.

16 butikker

Samarbejdet med Eventyrsport betyder, at en stor del af KFUM-Spejderne og FDFs medlemmer fremover vil kunne prøve og se spejderuniformer og forbundsskjorter i deres nærområde i én af landets 16 butikker. Udover at der altid vil være en butik tæt på medlemmerne, hvor man kan finde råd og vejledning om køb af friluftsudstyr, har det ligeledes været vigtig i valget af den nye samarbejdspartner, at denne løbende udvikler nye og attraktive logovarer med fokus på kvalitet og bæredygtighed til glæde for medlemmerne.

”Vi er utroligt glade for, at vi har fundet en model, som vi er sikre på, vil være til stor glæde for medlemmerne samt FDF-kredse og spejdergrupper. Eventyrsport har et stærkt brand, nogle sunde værdier og et syn på friluftsliv, der passer godt til FDF og KFUM-Spejderne. Vi glæder os til sammen med dem at få sat ekstra skub på den udvikling af logovarer i høj kvalitet, som vores medlemmer forventer, ” siger Jakob Harbo Kastrup, generalsekretær i FDF.

Eventyrsport glæder sig til samarbejdet

”Hos Eventyrsport glæder vi os til at byde spejdere og FDFere velkommen i vores butikker. Vores koncept og varesortiment er målrettet friluftslivet og samtidig arbejder vi også rigtigt meget med kvalitet og bæredygtighed, alt sammen områder som vi oplever matcher FDF og KFUM-spejdernes aktiviteter og værdier rigtigt godt.

Så vi ser frem til et stærkt og meningsfyldt partnerskab på rigtigt mange områder”, siger Lars S. Sørensen, direktør og grundlægger af Eventyrsport.

55Nord lukker

Den nuværende butik 55Nord fusionerer salg og produktion med Eventyrsport, som dermed bliver partner på alle FDFs og KFUM-Spejdernes logovarer, forbundsskjorter, spejderuniformer, spejdertørklæder, mærker og øvrige profilbeklædningsgenstande. 55Nord ophører samtidig som butik og webshop, mens garantiordningen på alle produkter købt hos 55Nord fortsætter hos Eventyrsport. FDF-kredse og spejdergrupper vil fremover kunne købe telte og grej hos Eventyrsport på faktura. Ejerkredsen bag 55Nord vil gerne takke alle medarbejderne for deres store indsats med at drive forretningen i Taulov både inden og i forbindelse med overdragelsen.

Man kan købe uniformer og øvrig logobeklædning samt mærker hos 55Nord indtil den 28. februar 2023. Fra den 1. marts 2023 kan det købes hos Eventyrsport. 55Nord stopper salget af alle øvrige varer søndag den 12. februar 2023 til midnat.

Fakta

  • Find Eventyrsport på eventyrsport.dk, hvor du også kan finde din nærmeste butik.
  • KFUM-Spejderne og FDF vil i samarbejde med Eventyrsport løbende præsentere nye og kvalitetsprodukter med KFUM-Spejderne- eller FDF-logo.
  • Medlemmer hos FDF og KFUM-Spejderne vil ved køb af varer i butik og online få 10% i rabat på ikke i forvejen nedsatte varer.

 

Kontaktinformation

  • Ole Buch Rahbek, generalsekretær i KFUM-Spejderne i Danmark, 22 30 78 33 / ole.rahbek@kfumspejderne.dk
     
  • Jakob Harbo Kastrup, generalsekretær i FDF, 41 73 11 60 / jakobharbo@fdf.dk