På fælles sommerlejr er vi en del af noget større

I år står FDF Herning Nord på deltagerlisten, når der endnu en gang er fælles sommerlejr på Sletten. For mens kredsens store børn skal på udlandstur, skal de små have en lige så stor oplevelse.

19. Feb 2019
Mai Christensen
På sommerlejren er der både fælles aktiviteter og mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd i kredsen.

Der er garanti for fællesskab, leg og oplevelser i massevis, når årets fælles sommerlejr på Sletten løber af stablen den 7. til 12. juli. Én af de kredse, der har valgt at sige "ja tak" til fem dage ved Julsø, er FDF Herning Nord: Mens væbnere og op efter skal på udlandstur til Belgien, har kredsen valgt, at puslinge, tumlige og pilte skal have en tilsvarende stor oplevelse herhjemme.

- Vi tager afsted på fælles sommerlejren for at give vores små medlemmer en lige så stor oplevelse, som de store skal have i udlandet. De små skal også lære at FDF er større end bare deres egen lille kreds, fortæller Inge-Marie Kirkeby, der er leder og bestyrelsesmedlem i FDF Herning Nord.

En del af noget større

Fælles sommerlejren byder på et væld af muligheder og oplevelser, som enten kan udforskes - både alene som kreds og sammen med de resterende deltagere. For mens der om formiddagen er fast program, er det op til den enkelte kreds, hvad eftermiddagen skal bruges på.

- Fordelen ved at tage afsted er, at vi er flere end kun os, så vi er en del af noget større, og der er knap så meget planlægning i det. Vi kan møde andre både ledere og børn til sparring, siger Inge-Marie Kirkeby.

- Vi glæder os - både at der bliver taget noget af byrden af os som kreds, og at det bliver sjovt, afslutter hun.

For mere information og tilmelding: Aktivitetschef og naturvejleder, Tomas Vilstrup på tlf. nr. 86 84 57 59 eller mail naturvejleder@FDF.dk

Sidste års sommerlejr bød blandt andet på krea-aktiviteter.