Sælg lodsedler online her og nu

Kredse kan nemt sælge lodsedler online via ny platform.

16. Sep 2020
Mia Fanefjord Hansen

Foto: Christian Kyed

En ny platform gør det nu nemmere end nogensinde for kredse at sælge lodsedler online. 

Som noget nyt kan kredse nu sælge lodsedler gennem onlineplatformen 'Støt os'. Her kan købere købe lodsedler og selv vælge, hvilken kreds pengene skal gå til. Kredsen modtager automatisk sine penge fra onlinesalget i november, når økonomien i det samlede landslotteri er gjort op. Det hele sker via landsforbundet. Det kræver altså ingen opsætning eller administration hos kredsen, som kan nøjes med at dele et link på egne digitale kanaler. 

I webshoppen kan man frit vælge, hvilken kreds man vil støtte med sit køb. Kredsen kan via dette link finde en unik URL, hvor kredsnavnet er forvalgt, som kredsen kan dele på sociale medier mv.

Tiltaget er – ud over en hurtig måde for kredsen at nå ud til mange på – et alternativ til fysiske salgsformer som eksempelvis dørsalg, der kan rammes af potentielle lokale restriktioner og generel tilbageholdenhed fra fysisk kontakt i den kommende tid. 

- Vi havde som alle andre håbet, at efteråret og landslotteriet ikke blev påvirket af coronaen, men vi kan godt forstå, at nogle kredse nu har valgt ikke at sælge lodsedler i år. Derfor har vi også forsøgt at sætte dette i gang nu, så lidt af den forventede indtjening måske kan reddes, siger FDFs administrationschef Jakob Harbo Kastrup og fortsætter:

- Vi håber, at dette kan være et godt alternativ til de kredse, der har droppet årets landslotteri – og for alle andre kan det forhåbentlig være et godt supplement til det fysiske salg.

Salgsperioden i FDF Landslotteri 2020 løber frem til 8. november. Af praktiske årsager lukker onlinesalget dog et par dage tidligere.